Redding, CA - Hylton Security , et raskt voksende og meget effektivt privat sikkerhetsselskap, er glad for å kunngjøre at behovet for deres løsninger fortsetter å utvide raskt. Virksomheten som ble utviklet i januar 2006, opplever et større antall henvendelser og også bestillinger enn noen gang før, og har nylig tildelt sin sikkerhetsansvarlig.

Hylton Securitys vekst kan tilskrives en rekke ulike faktorer, inkludert deres antall positive online vurderinger , personlige anbefalinger og selvfølgelig den høye kvaliteten på arbeidet de gir. Alle ansatte er fullt utdannet, kvalifisert og forsikret, og de har mange års erfaring i å håndtere ulike sports- og fellesskapshendelser, uavhengig av størrelse eller strategiske problemer.

Når det gjelder å levere private sikkerhetsvakter i Redding , har Hylton Security infrastrukturen, motstanden og planleggingskunnskapen og kompetansen for å sikre at ethvert arrangement passerer uten hendelser. Etter hvert som flere høyt profilerte hendelser finner sted i og rundt Redding, er arrangørene mer oppmerksomme på viktigheten av sikkerhet enn noen gang før, og heller enn å forsøke å håndtere mange spørsmål selv; deres preferanse er å benytte seg av ekspertene.

"Opplevelsen av sikkerhet på sport og fellesskapshendelser har endret seg drastisk de siste par tiårene," sa David Hylton fra Hylton Security. "Arrangørene forstår nå viktigheten av å ha et godt sikkerhetsteam for å legge til rette for hendelsene, og etterspørselen etter at tjenestene våre fortsetter å stige. Vi bruker mye tid på å trene og investere i våre ansatte, og det er en av hovedårsakene til suksessen vår. Vi fortsetter å rekruttere nye medarbeider for å takle den økte etterspørselen, selv om vi ikke har og vil ikke slippe minimumskravene da vi ikke er villige til å ofre vårt gode rykte. "

Hylton Security Incorporated er et privat sikkerhetsselskap fokusert på å betjene behovene til Sacramento Sports Commission, og Greater Sacramento Community. Hylton har etablert et rykte som en ledende leverandør av trygge og sikre miljøer for sine kunder, ansatte og eiendommer. Hylton har nå over 100 etnisk diversifiserte sikkerhetsansvarlige, noe de stoler på og har avdelingskontorer i Redding og Oroville, samt hovedkontoret i Sacramento. De gleder seg til å utvide hele Nord-California og Central Valley, da Hylton Security gjør sin tilstedeværelse kjent i forskjellige lokalsamfunn.

For mer informasjon om selskapet og tjenestene de tilbyr, besøk deres hjemmeside på https://www.hyltonsecurity.com/locations/redding/

Mediekontakt
Firmanavn: Hylton Security
Kontaktperson: David Hylton
E-post: Send e-post
Telefon: (916) 442-1000
Adresse: 2039 Pine St
By: Redding
Stat: CA
Land: USA
Nettsted: hyltonsecurity.com/locations/redding/