Aino Isotalo, Auron fysioterapeutit

Palvelut

Fysioterapia
Fysioterapeutti selvittää kipujen ja oireiden syitä haastattelemalla ja tutkimalla. Tutkimuksen pohjalta luodaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma oireiden poistamiseksi.
Varaa aika
Ensiapu kipuun ja särkyyn
Olipa kyseessä päänsärky, niska- tai selkäkipu, ensiapukäynnillä saat helpotusta kipuun sekä hoitosuunnitelman miten pääset kivun aiheuttajasta eroon pysyvästi. Fysioterapeutilla on keinot löytää kivun syy ja siihen auttava hoito.
Varaa aika
Ensiapu päänsärkyyn
Päänsäryn ensiapukäynnillä fysioterapeutti selvittää oireiden syitä haastattelemalla ja mm. niskaa ja hartioita tutkimalla. Tutkimuksen pohjalta luodaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma päänsäryn vähentämiseksi.
Varaa aika
Ensiapu selkäkipuun
Selkäkivun ensiapukäynnillä fysioterapeutti selvittää oireiden syitä haastattelemalla ja selkää tutkimalla. Tutkimuksen pohjalta luodaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma selän kuntoon saamiseksi.
Varaa aika
Ensiapu huimaukseen
Huimauksen ensiavussa fysioterapeutti selvittää oireiden syitä haastattelemalla ja tutkimalla mahdollisia syitä huimaukseen. Tutkimuksen pohjalta luodaan asiakkaalle henkilökohtainen hoitosuunnitelma.
Varaa aika
Raskaushieronta
Raskaushieronta on kokonaisvaltainen ja rentouttava hoito raskaana oleville. Hierontaan voi tulla missä raskaudenvaiheessa tahansa ja apuna käytetään erikoistyynyjä, jotta äidillä olisi rentouttava ja turvallinen olo hieronnan ajan.
Varaa aika
Ensiapu erkaumaan
Erkauman ensiavussa fysioterapeutti arvioi ja mittaa jännesaumaa, sekä lantionpohjan -ja syvien vatsalihasten toimintaa. Hän myös ohjaa parempaa ryhtiä ja liikkuvuutta, hengitystä sekä keskivartaloa vahvistavia ja erkaumaa kuntouttavia harjoitteita.
Varaa aika
Äitiysfysioterapia
Äitiysterapiassa saat ohjausta raskausajan liikuntaan ja synnytykseen valmistautumiseen. Se sopii myös synnytyksestä palautumiseen ja sektio -ja episiotomia-arpien hoitoon.
Varaa aika