energiebesparingstips woning gas besparen

tochthond

Met ongeïsoleerde verwarmingsbuizen verlies je warmte. isolatiemateriaal kopen. Dit is met name zonde in de kruipruimte, daar geven verwarmingsbuizen onnodig en onbenutte warmte af als ze niet geïsoleerd zijn. Dus zorg voor in ruimten waar je niet verwarmt of verblijft. De rode en blauwe buizen zijn geïsoleerde verwarmingsbuizen in de kruipruimte Het is zonde van de stookkosten om kamers te verwarmen waar je niet komt.

Last van koude lucht die onder de deur vandaan komt? Dan kun je een tochtstrip onder de deuren. Hierdoor stijgt de temperatuur in de kamer niet. Vooral als de thermostaat bij de deur hangt. Door koude lucht kan de thermostaat een lagere temperatuur aangeven. Hierdoor slaat je cv ketel aan.

Isolerende folie zorgt dat de warmte in de juiste ruimte blijft. Radiatorfolie voorkomt dat warmte verloren gaat door de muur, waar de isolerende folie het verlies door het raam tegengaat. Zo blijft de kamer langer op temperatuur en hoeft u minder te stoken. Het aanbrengen van folie is een eenvoudige manier om energie te besparen.

Isolatie; voor het milieu en je energierekening

Isolatie; voor het milieu en je energierekening

Er zullen veel luchtruimtes zitten tussen tubus en folie. Dat het schuim aan de buitenkant "vrolijk uit zou stralen" kan ik me ook niet in vinden. We hadden al een beperking van straling door de aluminiumlaag van de folie. Of die nu binnen of buiten zit maakt niet uit lijkt mij, en thermische geleiding van het schuim blijft hetzelfde of deze nu buiten of binnen zit (isolerende brievenbus).

Deze folie is transparant en belemmerd je zicht naar buiten niet. Het isolerende raamfolie vind je in de bouwmarkt en kost rond de 5 euro per vierkante meter. Veel Cv-ketels staan ingesteld op een standaardtemperatuur van 70 of 80 graden. Deze temperaturen zijn echt niet altijd nodig. tochtrol deur. Moderne ketels zijn modulerend en passen de aanvoertemperatuur zelf aan, maar heb jij een oudere ketel? Dan kun je de standaardtemperatuur zelf lager instellen.

tochthond

Isolatiemateriaal kopen? Alle isolatie online

Voor het tapwater kun je kiezen voor een temperatuur van 60 graden. Tapwater is het warme water dat uit de kraan komt. Een lagere temperatuur wordt ontraden. isolatiemateriaal kopen. Je hebt dan namelijk kans op legionella. Ieder jaar rond half februari is het warme truiendag! Dit is een dag waarop we allemaal energie besparen.

Isolatiemateriaal kopen? Alle isolatie online
Isolatiemateriaal online kopen

Isolatiemateriaal online kopen

Goede service, snelle levering en goedkope isolatie. Wat je ook wilt isoleren, je vind de beste isolatiematerialen in onze webshop. Hoge kwaliteit tegen lage prijzen. In ons assortiment vind je de volgende isolatieproducten: Onze producten komen rechtstreeks van de producent en worden in bulk ingekocht, zodat jij kunt profiteren van lage prijzen.

deur isolatie strips

Een woning zonder isolatie verliest veel warmte via ramen, buitenmuren, het dak en via de vloer van de begane grond. Goed isolatiemateriaal gaat dat tegen, waardoor minder warmte verloren gaat en je minder stookkosten hoeft te betalen. Bovendien zorgt isolatie voor extra comfort in huis. Dankzij spouwmuur isolatie en vloerisolatie zul je op lange termijn dus veel geld besparen.

Isolatiemateriaal kopen? Alle isolatie online
Zelf energie besparen

Voorkom wel bevriezing van het water in je radiatoren, door ze waar nodig licht aan te zetten als het vriest buiten. Als kamers niet worden verwarmd is het goed de binnendeuren als buitendeuren te behandelen en ze te voorzien van de juiste tochtwering. Zaak is wel om de luchtkwaliteit in de gaten te houden omdat je eventuele ventilatie onder de deur door tegenhoudt door de tochtwering.

Zelf energie besparen