## Prevention Research Sub-Committee Meeting Wednesday, December 6, 2023, 10:00 am – 1:00 pm PST

https://washington.zoom.us/j/95487691922

Theme: Focus on Young Adults

## AGENDA

10:00 - 10:15	Welcome & Introductions
	Changing name to Prevention Research Committee?
10:15 - 10:30	Impromptu Networking
10:30 - 10:45	Setting the context: Trends in substance use for adolescents and young
(15 min)	adults, and what this means for Washington State
	Kevin Haggerty, UW
	Introducing discussants: Marina Epstein, Jen Duckworth, Christine Lee,
	& Katarina Guttmanova
10:45-11:20	Young Adult Survey: Update
(20 minute presentation	Jason Kilmer
and 15 minute discussion)	UW
11:20-11:55	Dissemination and 5-Year Outcomes of the Letting Go, Staying
(20 minute presentation	Connected Handbook
and 15 minute discussion)	Clara Hill, WSU
11:55 – 12:10	Research Briefs
(15 min)	Update on two currently in process
	Brainstorm topics for next two
12:10 - 12:25	Break
(15 minutes)	
12:25-12:40	'Badge' for the Prevention Research Committee
(15 min)	Jennifer Fortnash, HCA Communications
12:40 - 12:50	Chatterfall: Updates from the Prevention World
(10 min)	
12:50 - 1:00	2024 Meetings – and theme for March?
(10 min)	• Wednesday, March 13: 10:35 a.m2 p.m.
	• Wednesday, June 12: 10:35 a.m2 p.m.
	• Wednesday, September 11: 10:35 a.m2 p.m.
	• Wednesday, December 11: 10:35 a.m2 p.m.