Prevention Research Collaborative Meeting Wednesday, March 13, 10:35 am – 1:00 pm PST

https://washington.zoom.us/j/96260012898

Theme: Agency Updates and New Youth/Young Adult Data

AGENDA

10:35 – 10:45	Welcome & Introductions
10:45 – 11:00	Impromptu Networking Members consider/discuss options for the PRC 'badge'
11:00 – 11:15	Healthy Youth Survey 2023 Summary of Results
(15 min)	Tyler Watson, HCA
11:15 – 11:35	Legislative Session Update
(20 min)	Harrison Fontaine, HCA
11:35-11:50	Mental Health Logic Model Workgroup Update
(15 min)	Billy Reamer, HCA
11:50 - 12:00	Break
(10 minutes)	
12:00-12:35	Young Adult Survey: 2023 Results
(20-minute presentation and 15-minute discussion)	Jason Kilmer, UW
12:35 – 12:50	Chatterfall: Updates from the prevention community
12:50 – 1:00	2024 Meetings – and theme for June
(10 min)	 Wednesday, June 12: 10:35 a.m 1:30 p.m.
	 Wednesday, September 11: 10:35 a.m1:30 p.m.
	Wednesday, December 11: 10:35 a.m 1:30 p.m.