Еднолицев матрак

еднолицев матрак


МАТРАК KASPIA MEMORY POCKET - при КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ към здравината на вградената метална рамка и OSB плоскостта сме добавили ортопедичността и мултизоналността на POCKET SPRING и ергономичността на влияещата се от температурата MEMORY FOAM. Опората е мултизонална и разпределя равномерно тежестта на тялото по цялата площ. Осигурява комфорт при лежане като поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза. ADAPTIV текстила адаптира температурата на повърхността към тялото и е оптимално решение за еднолицев матрак.
Балансираната повърхност на модела е чудесен избор за спални с двоен размер. Комфортната многослойност естествено дава отражение върху физическа тежест на матрака, което го прави приложим при легла с механизъм за повдигане. КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ е за традиционалисти с нюх към новите технологии. Да започнем с основното: всеки ортопедичен матрак определено е по-добър от никакъв матрак. Но когато сравнявате едностранен и двустранен матрак, разликите между тях са минимални, но все пак здравословни. Еднолицевите матраци обикновено са малко по-твърди, поради което винаги се препоръчват за детски стаи и за всички, които се грижат за здравето на гръбначния стълб.


Балансираната повърхност на модела е чудесен избор за спални с двоен размер. Комфортната многослойност естествено дава отражение върху физическа тежест на матрака, което го прави приложим при легла с механизъм за повдигане. КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ е за традиционалисти с нюх към новите технологии.
Понятието ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК е строго индивидуално и характерно единствено за България. Въпреки това в НАНИ продължаваме да разработваме решения, правейки релакса на матрак с вградена рамка „на ниво“.При КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ към здравината на вградената метална рамка и OSB плоскостта сме добавили ортопедичността и мултизоналността на POCKET SPRING и ергономичността на влияещата се от температурата MEMORY FOAM. Опората е мултизонална и разпределя равномерно тежестта на тялото по цялата площ. Осигурява комфорт при лежане като поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза. ADAPTIV текстила адаптира температурата на повърхността към тялото и е оптимално решение за еднолицев матрак.

Еднолицев матрак 82 190

еднолицев матрак 160 200


ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК KASPIA POCKET SPRING - Еднолицев капитониран матрак със сърцевина от POCKET SPRING пакет. Систематата е от индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в текстилен джоб и еластична връзка помежду им. Единичните SPRINGS елементи са с определена височина и брой навивки, за гарантиране на дълготрайна мекота. За устойчивост и баланс в зоната на сядане, те са обиколени от стабилизираща рамка от POLIFLEX с висока плътност. Използваните за основа метална рамка и OSB плоскост гарантират здравина. Трупчетата за захващане на повдигащ механизъм увеличават приложимостта на матрака.
След последното обновяване от НАНИ, двулицев матрак МОДЕНА получи визия съответстваща на подобреното му качество. При двулицев матрак МОДЕНА, слоевете SUPER SOFT ELASTIC FOAM повишават ергономичността на PENO ELASTIC FOAM сърцевината.Антиалергичните силиконизирани влакна, в комбинация с текстил CASHMERE в прошивката, галят сетивата. Отворената клетъчна и дишаща структура на селектираните материали спомагат вентилацията в дълбочина и при повишена здравина. Градацията от много меко към свръх еластично в дълбочина при оптимална дебелина води до напасване и перфектно разпределение на тежестта към площта при сън, елиминирайки точките на свръх напрежение.

еднолицев матрак 160 200
еднолицев матрак 120 190

еднолицев матрак 120 190


ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК KASPIA POLYFLEX - Еднолицев матрак Kaspia Polyflex с PENO ELASTIC FOAM в сърцевината предлага оптимален телесен комфорт и максимална издръжливост. Следствие тежестта на ползващия структурата от отворени клетки се освобождава от наличния въздух.
Еднолицеви матраци Нани\" са идеалното решение за легла и спални, при които липсва подматрачна рамка. Вградената подматрачна рамка в еднолицевите матраци Ви спестява трудностите при намирането имонтирането и. Подматрачната рамка вградена във всеки матрак е изработена изцяло от иглолистен материал ие пригодена за монтиране на повдигащ механизъм при легла и спални с опция затова. По този начин получавате матрак на цена без конкуренция. Главните предимства на еднолицевите матраци са свързани от една страна с ниските разходи, които се изискват от потребителя, а от друга – с вградената им подматрачна рамка.

матраци еднолицев


Капитонираният калъф от POMEROL текстил и антиалергични силиконизирани влакна, приема и поддържа топлината на тялото в оптимални параметри. Металната рамка с OSB плоскост на еднолицев матрак Каспия Полифлекс е известна с голяма здравина при ниско тегло на изделието. Заедно с вградените елементи за закрепване на повдигащ механизъм, моделът се превръща в чудесно приложим при такива легла.
Еднолицевите матраци са матраци, които са подходящи за спане само от едната си страна, осигуряваща комфорт посредством специален пълнеж, като другата страна на матрака е покрита с материал, устойчив на износване. Еднолицевите матраци са най-популярният избор сред потребителите. Еднолицевите матраци могат да бъдат пружинни или безпружинни. Основното предимство на модела е липсата на необходимост матракът да се обръща през определен период от време. В сравнение с двулицевия матрак еднолицевият провисва и се продънва по-бързо, но за сметка на това цената му е пъти по-евтина от тази на двулицевия. Сред еднолицевите матраци има и модели премиум-клас - това са матраци, които осигуряват висока степен на комфорт благодарение на множеството си слоеве пружини и всевъзможни пълнежи. В резултат този вид еднолицеви матраци понякога достигат повече от 40 см дебелина.

матраци еднолицев
матрак еднолицев

матрак еднолицев


ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК KASPIA NORMAL - Еднолицев, капитониран анатомичен матрак КАСПИЯ НОРМАЛ със сърцевина от BONEL SPRINGS. Конструктивно модела е идентичен с двулицев матрак Биская. При ползване на матрак Каспия Нормал подматрачната рамка е излишна. Тежестта и функционирането на матрака се поемат от вградената в конструкцията рамка. Тя е характерна за всички модели Каспия и се състои от заварен метален профил и неподвижно захваната към него OSB плоскост. Метала придава голяма здравина при относителна лекота, а плоскостта поема и разпределя тежестта. Вградени са трупчета за монтаж към механизъм.МАТРАК KASPIA MEMORY POCKET - при КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ към здравината на вградената метална рамка и OSB плоскостта сме добавили ортопедичността и мултизоналността на POCKET SPRING и ергономичността на влияещата се от температурата MEMORY FOAM. Опората е мултизонална и разпределя равномерно тежестта на тялото по цялата площ. Осигурява комфорт при лежане като поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза. ADAPTIV текстила адаптира температурата на повърхността към тялото и е оптимално решение за еднолицев матрак.

еднолицев матрак нани


ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК PONTO - Класически еднолицев ортопедичен и капитониран матрак Понто, с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Еластичната сърцевина от ORTHOPEDIC ELASTIC FOAM предлага добър телесен комфорт при максимална издръжливост. Дамаската MAXIME e с високо качество, а вложените в прошивката кухи силиконизирани влакна придават допълнителна мекота и превръщат еднолицев матрак Понто в система постоянно приспособяваща се и откликваща на нуждите на тялото.
Балансираната повърхност на модела е чудесен избор за спални с двоен размер. Комфортната многослойност естествено дава отражение върху физическа тежест на матрака, което го прави приложим при легла с механизъм за повдигане. КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ е за традиционалисти с нюх към новите технологии.

еднолицев матрак нани