

51st Annual OASN Conference **OASN Our Future Is Bright!** April 19-21, 2024 Sawmill Creek Resort 400 Sawmill Creek Dr W Huron OH, 44839 Agenda - Friday, April 19, 2024

DAY ONE - Friday, April 19, 2024	Time	Minutes
Breakfast & Registration	7:00am-8:00am	N/A
Welcome/Opening Remarks, Shiloh Cahill BSN,RN,LSN Vice President, OASN	8:00am-8:15am	N/A
Dr. Stephen Sroka; Adjunct Assistant Professor, School of Medicine, Case Western Reserve University; The Power of One and the Power of Many: School Nursing is About Building Relationships and Making our Future Brighter	8:15am-9:15am	60 mins
Dr. Eugene Izsak MD, AAP : "Science Behind the Pediatric FAST TRACK Patient"	9:25am-10:25am	60 mins
Break/Visit Exhibitors	10:25am-10:45am	N/A
Tiffany Ways MSW,LISW-S & Maribel Martinez BSN,RN,LSN "Working Together to Build Strong Healthcare and School District Partnerships"	10:45am-11:45am	60 mins
Lunch Break	11:45am-12:45pm	N/A
Sara Edwards, DNP,APRN-CNP,EBP-C and Jeannie Bocheneck DNP,RN,NCSN,LSN EBP-C : "Implementing Healthy Habit Education in Schools: A School Nurse Initiative to Improve Health Behaviors of Children"	12:50pm-1:50pm	60 mins
Jayne Klett, BA, RDH "The Future of Oral Care in Ohio is Bright"	2:00pm-3:00pm	60 mins
Break/Visit Exhibitors	3:00pm-3:25pm	N/A
Dr.Eugene Izsak MD, AAP :" Decisions, Decisions, Decisions : Why We Do What We Do, Why We Feel The Way We Feel"	3:25pm-4:25pm	60 mins
Wrap up and Day 1 Evaluations	4:25pm-4:40	15 minutes

* Please join us at our reception to honor our School Nurse of the Year, Virginia Shaffer and the Administrator of the Year, Mary Schatz. Reception begins at 6pm.

Visit the Magical Endowment Room all day. Final raffle Saturday evening.



51st Annual OASN Conference **OASN Our Future Is Bright!** April 19-21, 2024 Sawmill Creek Resort 400 Sawmill Creek Dr W Huron OH, 44839 Agenda - Saturday, April 20, 2024

DAY TWO - Saturday, April 20, 2024	Time	Minutes
Breakfast & Registration	7:00am-8:00am	N/A
Welcome/Opening Remarks, Shiloh Cahill, BSN, RN, LSN Vice President, OASN	8:00am-8:15am	N/A
Bruce Barcelo MS,CTTS,NCTTP: "The New Look of Nicotine"	8:15am-9:15am	60 mins
Janice Walsh MSN Ed,RN,BSN,LSN and Kim Stanislo NP,APRN,CPNP-PC,LSN : "Make Your Data Count"	9:25am-10:40am	60 mins
Break/Visit Exhibitors	10:40am-11:00am	N/A
Pam Beuhler BSN,RN,LSN,NCSN –OASN President: OASN Annual Meeting	11:00am-12:15pm	N/A
Lunch Break	12:15pm-1:15pm	N/A
Sabrina Scott, JD, MEd. School Psychology, MEd. Education Administration Amanda Hampton, Jessica Wright, BS, MBA, Mary Francis, MA, LSW, LICD: "Wellness for Students & Staff"	1:15pm-2:15pm	60 mins
Kate King DNP,M.S.,RN,LSN: "School Nursing from Moral Distress to Moving Forward"	2:25pm-3:25pm	60 mins
Break/Visit Exhibitors	3:25pm-3:45pm	N/A
Cindy Presser, BA , Director DYS: "Diabetes at School: What You Need to Know in 2024"	3:45pm-4:45pm	60 mins
Wrap up and Day 2 Evaluations	4:45pm-5:00pm	15 minutes

Endowment event at Firelands Winery. Those that registered meet in the hotel lobby at the time you chose to ride the bus. (5:30 or 6 PM)

Magical Endowment Room will be open all day. Final drawing at the end of conference.



51st Annual OASN Conference **OASN Our Future Is Bright!** April 19-21, 2024 Sawmill Creek Resort 400 Sawmill Creek Dr W Huron OH, 44839 Agenda - Sunday, April 21, 2024

DAY THREE - Sunday, April 21, 2024	Time	Minutes
Breakfast & Registration	7:15am-8:00am	N/A
Welcome/Opening Remarks, Shiloh Cahill BSN, RN, LSN, Vice President, OASN	8:00am-8:15am	N/A
Scot Henshaw, VP HUman Resources, CDP and Certified Safe Zone Trainer, Jourdyn McQueary, Director of Equality Toledo: "Safe Space Champions"	8:15am-10:15am	120 mins
Break	10:15am-10:35am	N/A
Dr. Denny MD,FAAP Medical Director of Store it Safe: " Store it Safe-Partnership Building to Reduce Unintentional Firearm Injuries in Children &Suicide by Firearms in Adolescents	10:35am -11:35 am	60 mins
Wrap Up and Day 3 Evaluations	11:35am-11:50am	15 mins