HOME

websiteoptimalisatie

websiteoptimalisatie

✓ Seo hosting

Seo hosting betekent dat uw website omgeving optimaal is ingericht dan wel de mogelijkheid biedt voor een optimale snelheid. In veel shared hosting omgevingen is dit afhankelijk van de belasting van ook overige websites op dezelfde server. Onze webhosting kenmerkt zich door onafhankelijke capaciteit in zowel beschikbare bandbreedte, gegarandeerd beschikbaar geheugen ( memory ), CPU processor capaciteit als ook Disk I/O laadtijd! Al onze servers gebruiken de laatste supersnelle SSD++ disks. Hierdoor is de data van een webserver / website direct beschikbaar, maar is er ook altijd voldoende capaciteit deze snel te verwerken.

✓ Hardware

Wij zijn een 100% Nederlands hostingbedrijf dat al sinds 2004 actief is op de hostingmarkt. Kortom, een hostingbedrijf pur sang. Alle server & hosting-activiteiten zijn in een eigen private suite ondergebracht in Nedzone II datacenter te Steenbergen (Nederland).

Onze dedicated private servers (DPS) zijn high-end A-klasse servers van merken zoals HP & Dell. In ons top segment wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de Dell PowerEdge servers. Wij nemen geen genoegen met zogenaamde (low-budget) instap servers.

1 State-of-the-Art datacenter in Steenbergen met een eigen private suite.

2 Uitsluitend high-end A-klasse Dell servers of Hp servers.

3 Uitsluitend high-end SSD++ harddisks ( read and write 3500 MBps / 1950 MBps).

4 Bandbreedte 100 Mbit full (dus niet afgeknepen).

5 A-klasse firewalled netwerk (2x Cisco Catalyst 6509 met redundantie) met 10 GB uplinks.

6 Server monitoring / Hardware router monitoring.

✓ Software

Behalve de hardware / server omgeving is uiteraard ook de software belangrijk: Onze servers zijn voorzien van Unix / Fast-CGI / Apache met de laatste betrouwbare kernel. Veiligheidspatches ( zijn veiligheids updates ) worden voor bovenstaande automatisch uitgevoerd. Veiligheids updates van eigen software dan wel open source zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Plugins etc dient klant zelf te onderhouden. Wij kunnen géén verantwoordelijk nemen voor software van derden als ook zogenaamde open source software.

1 Server besturingssysteem ( Standaard Fast-CGI / Apache ).

2 Standaard geheugen toekenning ( Memory limit ) 256MB.

3 PhP versie ( 5.3 ... 8.xx ).

4 Database ( MySQL versie 5.xx ... 8.xx ) InnoDB / MariaDB.

5 Webserver & Database caching.

6 Patchman security-software pack.

7 Automatische update mogelijkheid voor Wordpress, Joomla, Drupal ( Géén garantie ... open source ).

8 Standaard HTTPS ( Let's encrypt SSL Certificaat ).

9 Control panel Plesk Onxy ( versie 17.xx ).

Plesk is een zeer gebruiksvriendelijke controle paneel waar u diverse zaken zonder technische kennis kunt aanpassen en regelen. Het is veelal mogelijk om bovenstaande standaard instellingen te wijzigen aan uw persoonlijke wensen. Natuurlijk geven wij volledig support op basis van fair policy. Wij kunnen ook een op maat gemaakt service contract verzorgen die aansluit bij de wensen van uw organisatie.

✓ Slotwoord

Uiteraard begrijpen wij dat bovenstaande informatie voor veel mensen lastig valt. Maar opdat ook veel Webburo's, automatiseringsbedrijven, webdesigners en overige ontwikkelaars gebruik maken van onze diensten willen wij toch de technische specificatie beschikbaar stellen. Natuurlijk kunt u voor vragen of toelichting over onze hosting mogelijkheden altijd even contact opnemen!