Fördelar att hyra kommersiell egendom i Sverige

 

Det finns många anledningar att överväga att investera i ditt företag i Sverige. Om du hyr det, kan du njuta av många ekonomiska och skattemässiga fördelar. Nya marknadsförändringar har gjort Stockholm och andra större städer attraktiva för utländska fastighetsinvesterare som vill hyra kommersiella fastigheter. Det finns inga begränsningar för att företag eller enheter får hyras enligt någon laglig struktur som de väljer, vilket gör det lättare att hyra som ett bolag i Sverige.

Hitta en ledig lokal i Stockholm hos oss. 

De främsta fördelarna är gynnsamma transaktionskostnader för kommersiella hyresgäster. Den transparens som tillåts vid varje försäljning eller hyra gör också kommersiell hyra ett mycket mer önskvärt alternativ i Sverige än i många andra länder. De senaste förändringarna genom Brexit har gjort många utlänningar söka Stockholm för egenskaper, men det finns inga bestämda negativa förändringar som ett resultat av detta.

 

Sveriges lagar tillåter utländska enheter att hyra lika lätt som svenska enheter. Om du föredrar kan du bilda ett företag i Sverige och inneha tillgångar samt hyra ut kommersiell egendom.

 

Svenska banker gör att hyra kommersiell egendom är relativt lätt. Du kan investera från utlandet eller du kan få ditt företag etablerat i Sverige. Du behöver inte oroa sig för att bli utsatt för några skattebegränsningar som utländsk enhet. Vissa regler kan ändras i framtiden men från och med nu är det bara förslag.

 

 

Om ditt företag letar efter att hyra kommersiell fastighet inklusive detaljhandel eller lagerfastighet, arbeta med en pålitlig, etablerad kommersiell byrå. Tävlingen om hyra ökar så det är bäst att ha någon på din sida som kan hjälpa dig om du behöver göra mycket av din sökning från hela landet.

 

Välj vilken typ av egendom du vill ha och börja en online-sökning. Tänk på vilken typ av butik du ska använda. Kommer det vara en klädaffär eller en restaurang? Om det inte är en detaljhandel, vill du ha en lagringsanläggning eller letar du efter ett lager? Det finns också gott om kontorsutrymmen att hyra i Stockholm och kringliggande områden som Göteborg.

 

Tänk på att även om det finns många fördelar för ditt företag att hyra i Sverige, kan det hända att vissa licenser måste erhållas. Detta kan gälla för dig. Ta reda på först så att du kan få tillståndet innan du hyr ut fastigheten. Detta kan hjälpa dig att undvika eventuella uppstopp eller förseningar.

 

Om ditt företag är intresserad av att dra nytta av avkastningen på en svensk uthyrningsinvestering finns det befintliga fastigheter med blomstrande affärer. Du kan helt enkelt ta över leasingavtalet och samla hyror från företagets hyresgäster.

 

Var noga med att få hjälp med att leta efter önskad hyra i Sverige. Det finns tillgängliga online resurser som leder dig genom processen att leta efter lediga lokaler eller butiker eller lediga butikslokaler. Kontakta agenter som arbetar direkt med utländska kunder för att få individuell hjälp. Eftersom hyrornas popularitet ökar kommer du att dra nytta av hjälp av svenska hyresgäster