Smarta billiga tips för att måla ditt hus snabbare och lättare

 

När du gör hemuppgifter, gör saker på rätt sätt är viktigt. Men du kan välja att ta det enkla sättet medan du fortfarande håller rätt standarder, och det gäller husmålning. Ibland kan skärande hörn hjälpa till att sänka de totala kostnaderna för ett målningsprojekt, men bara om det är gjort astutely. Med det i åtanke, nedan är några smarta och billiga husmålningstips värt att överväga som kan göra jobbet enkelt och snabbt. En målerifirma kan hjälpa dig med detaljerna nedan.

Du kan läsa mer om de som kan hjälpa dig på Facebook - Målerifirma i Stockholm.

Förberedande arbete inför målningen

Gå för ett enkelt tillvägagångssätt där du kommer att rengöra väggarna snabbt och smärtfritt, undvik att arbeta oändligt över den här första fasen av projektet. Överväg att måla ditt hus på en varm dag så att väggarna kan torka efter tvätt. Trycktvätt ger ett snabbt och enkelt svar. Du kan välja att skrubba och slänga ner väggarna om du inte har tryckvätska. Prova så mycket som möjligt för att krympa prep-tiden för att förhindra att den äter bort i ditt färdigställande schema. All täckning och tappning kan döda din entusiasm för jobbet, så hålla prep-tiden ett minimum. 

Skrapa först bort gammal färg

Undvik att gå hårt på det, använd lite tryck när du kör bladet över väggytorna. Skrapning kan snabbt komma ur hand lite skrapning kan förvandlas till något mer och mer. Så tryck inte ner bladet för att se en färg om färgen stannar ner. Den nya färgen kommer att försegla och hålla nere av kanterna.

 

Reparerar innan målningen

Behovet av detta uppstår om det finns mindre problem på de ytor som behöver repareras. Fyllmedlet erbjuder en snabb lösning för att ha en jämn yta. Det kan vara ett perfekt svar på att fylla hål i väggarna där naglarna avlägsnades eller chips eller små bucklor.

 

Primning

Behovet av en primer är ofta när du har fula delar på de ytor som behöver korrigeras, som alla som har några arkivering. Som sådan bör du begränsa användningen av primeren för att applicera den på endast de reparerade, lackerade och osprimerade fläckarna i motsats till en hel vägg.

 

Välj färg

I så mycket som målet är att göra interiören eller utsidan av huset ett uppfriskande utseende, och väljer att arbeta med en annan färg skapar bara mer arbete. Därför bör du överväga att arbeta på samma färg eller välja en mörkare färg så att du bara kan begränsa arbetsbeloppet till bara en kappa. Om du inte är säker på färgen för att köpa hos hemförbättringsbutikerna, ta av peelingfärg med dig för att lämna den till butikshjälpen för att hjälpa dig att identifiera vad du ska köpa.

 

Borste eller rulle?

Vid applicering av färgen erbjuder rullande det bästa av båda världarna. Det är ett snabbt sätt att täcka en yta, och det ger en tjock spridning. Rolling tar hälften av dagens engagemang, men kan sakna vissa områden. därmed behovet av en pensel. Rullaren kommer inte att nå ut i utrymmen med snäva vinklar som de områden där väggarna och taket sitter ihop; det är där du kommer att behöva använda en pensel.

 

Och där har du det, smarta tips som är värda att komma ihåg när du målar ditt hem för att göra arbetet enklare och snabbare.