District 45 Spring Conference Agenda Friday May 17th, 2024 (All times in Eastern)

6 pm - 7 pm	First Timers Event	DTM: VIP Reception (By Invitation Only)	Flag Line up for Opening Ceremonies
7 pm - 7:10 pm	Travel / Break (10 minutes)		
7:10 pm - 8:30 pm	Table Topics Contest		
8:30 pm - 8:40 pm	Travel / Break (10 minutes)		
8:40 pm - 9:00 pm	Opening Ceremony / Flag Parade		

District 45 Spring Conference Agenda Saturday, May 18th, 2024 (All times in Eastern)					
7:00 am - 8:50 am	Breakfast				
7:50 am - 8:50 am	Club officer Training (In Person Only)				
8:50 am - 9:00 am	Travel / Break (10 minutes)				
9:00 am - 10:00 am	Starting with Why (Jeff Sobel, DTM, PIP)				
10:00 am - 10:10 am	Travel / Break (10 minutes)				
10:10 am - 11:10 am	Market Like a Pro (Sheryl Roush, DTM, PDG, Accredite Speaker)				
11:10 am - 11:20 am		Travel / Break (10 minutes)			
11:20 am - 11:50 am	GEM Reception: Going the Extra Mile By Invitation Only	The Virtues Acquired	The Secret to Impromtu Speaking		
12 pm - 1 pm	Lunch District 45 Awards				
1:10 pm - 1:20 pm	Travel / Break (10 minutes)				
1:10 pm - 1:40 pm	Effective PR Strategies For Toastmasters	Developing a Mission	Motivation		
1:50 pm - 2:00 pm		Travel / Break (10 minutes)			
2:00 pm - 2:30 pm	Mentoring	Voice Play!	Speak, Lead, Inspire		
2:30 pm - 2:40 pm	Travel / Break (10 minutes)				
2:40 pm - 3:40 pm	Give Yourself Permission (Joe Grondin, DTM, Accredited Speaker)				
3:30 pm - 3:40 pm	Travel / Break (10 minutes)				
3:50 pm - 5:50 pm	International Speech Contest				
5:50 pm - 7:00 pm	Break				
7 pm - 9:30 pm	District Director Banquet				
	Heart of a Toastmaster: IGNITE Momentum. AWAKEN Opportunity Keynote Speaker: Sheryl Roush, DTM, PDG, Accredited Speaker				
9:30 pm - Midnight	Dance Party!!				

District 45 Spring Conference Agenda Sunday, May 19th, 2024 (All times in Eastern)					
8:00 - 8:50	2024-25 SLT & Div Directors Leadership Huddle				
8:50 - 9:00	Travel / Break (10 minutes)				
9:00 - 11:00	Humourous Speech Contest				
11:00 - 11:10	Break (10 minutes)				
2023-24 Closing Ceremony					
11:10 - 12:00	District Director Remarks Humorous Speech Contest Winner Raffle / 50/50 Winners				
Safe Travels!					