District 45 Spring Conference Agenda Friday May 17th, 2024				
6:00 pm - 7:00 pm	First Timers Event (Organizer: Jenny Theriault, PM2)	DTM: VIP Reception (Organizer: Angela Chute, DTM, DD, by Invitation Only)	Flag Line up for Opening Ceremonies (Organizer: Casey Jenkins, DTM)	
7:00 pm - 7:10 pm	Travel / Break (10 minutes)			
7:10 pm - 8:30 pm	Table Topics Contest			
8:30 pm - 8:40 pm	Travel / Break (10 minutes)			
8:40 pm - 9:00 pm	Opening Ceremony / Flag Parade (Organizers: Jennifer Bonnevie, TC5 / Andrea Gray, TM / Casey Jenkins, DTM)			
9:00 pm - 9:15 pm	Table Topics Speech Contest Winner Announced (Angela Chute, DTM, DD)			

District 45 Spring Conference Agenda Saturday, May 18th, 2024				
7:00 am - 8:50 am	Breakfast			
7:30 am - 7:45 am	District Director Welcome Message!			
7:50 am - 8:50 am	New Club Officer Training			
8:50 am - 9:00 am	Travel / Break (10 minutes)			
9:00 am - 10:00 am	Starting with Why Jeff Sobel, DTM, PID All attendees			
10:00 am - 10:10 am	Travel / Break (10 minutes)			
10:10 am - 11:10 am	Market Like a Pro Sheryl Roush, DTM, PDG, Accredited Speaker (All attendees)			
11:10 am - 11:20 am	Travel / Break (10 minutes)			
11:20 am - 11:50 am	GEM Reception: Going the Extra Mile (Organizer: Angela Chute, DTM, DD By Invitation Only)	The Virtues Acquired (Presenter: Carol Niles, VC5)	The Secret to Impromtu Speaking (Presenter: Sheryl Poirier, DTM, PDD)	
		Lunch		
11:50 am - 1:10 pm	District Awards (MC: Ivona Cookson, DL1)			
1:10 pm - 1:20 pm	Travel / Break (10 minutes)			
1:20 pm - 1:50 pm	Effective PR Strategies For Toastmasters (Presenter: Dave Stonehouse, EC4)	Developing a Mission (Presenter: Reese Eskridge, DTM)	Passion, Purpose, & Prosperity: Do What You Love and Earn Your Dream Life. (Presenter: Maya Manseau, MS3)	
1:50 pm - 2:00 pm	Travel / Break (10 minutes)			
2:00 pm - 2:30 pm	Engage With Millennials (Presenter: Tom Macisso, DTM)	Voice Play! (Presenter: Rosie Wolf Williams, EC5)	The Secret Sauce (Presenter: Linda Ramrath, DTM)	
2:30 pm - 2:40 pm	Travel / Break (10 minutes)			
2:40 pm - 3:40 pm	Give Yourself Permission Joe Grondin, DTM, Accredited Speaker All Attendees			
3:40 pm - 4:10 pm	Travel / Break (30 minutes)			
4:10 pm - 6:00 pm		International Speech Contest		
6:00 pm - 7:00 pm		Travel / Break (60 minutes)		
7:00 pm - 9:30 pm	District Director Banquet (MC: Andrea Gray and Jennifer Bonnevie, TC5)			
7:30 pm - 8:15 pm	Heart of a Toastmaster: IGNITE Momentum. AWAKEN Opportunity. Sheryl Roush, DTM, PDG, Accredited Speaker			
8:30 pm - 9:00 pm	Installation of District Officers for 2024 - 2025 (Officiant: Jeff Sobel, DTM, PID)			
9:00 pm - 9:15 pm	International Speech Contest Winner Announced (Angela Chute, DTM, DD)			
9:30 pm - 11:00 pm	Dance Party!!			

District 45 Spring Conference Agenda Sunday, May 19th, 2024		
8:00 am - 8:50 am	2024-25 SLT & Div Directors Leadership Huddle (Organizer: Sharon Joseph, DTM, PQD)	
8:50 am - 9:00 am	Travel / Break (10 minutes)	
9:00 am - 11:00 am	Humourous Speech Contest	
11:00 am - 11:10 am	Travel / Break (10 minutes)	
11:10 am - 11:20 am	2023-24 District Director Remarks (Angela Chute, DTM, DD)	
11:20 am - 11:40 am	Raffle & 50/50 Draw	
11:40 am - 12:00 pm	Humourous Speech Contest Winner Announced!	
Safe Travels!		