Nakenpra

*87* Nakenprat

Det startet som en typisk fredagskveld. Kjæresten min, Karen og jeg skulle bare henge på kvelden, og Bonnie, romkameraten min, skulle på date med sin nye fyr Keith. Etter middagen var Karen og jeg på soverommet vårt og gjorde noen linjer med koks på hverandres kroppsdeler. Noe typisk for oss. Vi hadde døren lukket og var selvfølgelig naken, men bare å spille litt, ikke noe alvorlig. Bonnie gjorde seg klar for sin date og visste at jeg scoret en stor mengde cola tidligere samme dag. Da hun gjorde seg klar, ville hun ha et par linjer for datoen og spurte gjennom døren om hun kunne få et par.
Normalt ville Karen og jeg ta på meg noe skimpy og invitere henne inn, men jeg følte meg ganske frisk og følte behovet for å være utstillingist. Koksen gjør det for meg og mange andre mennesker også. Karen var kjæresten min den gangen, og hun visste at jeg likte å være på seksuell frynse. Hun likte at jeg blandet opp sexventyrene våre. Og eventyr de var.
I stedet for å kle oss og invitere Bonnie inn på rommet mitt, åpnet jeg døren akkurat nok til at hun kunne se at jeg var naken og sa: "Ja, du kan ha noen, men bare hvis du kommer i nakenprat, som oss." Jeg minnet Karen om at vi alle allerede har sett hverandre, på nackenprat Beach, så hun roet seg litt ned.

Bonnie var motvillig fordi hun bare endelig var kledd og klar til datoen, men i løpet av et par minutter åpnet døren med en naken Bonnie. Hun så bra ut med alt primped og klar for en date, men naken. Jeg sa: "Vel, det er ikke nok, du må tilpasse." Svar på hennes forundrede utseende, sa jeg: "Gå og få den sørlige bellehatten." Jeg elsker det stilige utseendet. Hun kom tilbake til å posere med bare hatten.
Jeg forberedte et par linjer og så på de store krumme brynene hennes svinge med hver hit. Jeg var glad i at alle var naken og at jeg fremdeles sportet en hard-on fra å leke med Karen, som var første gang Bonnie har sett meg hardt tror jeg. Hun tok et par gode blikk mens hun ventet på at jeg skulle forberede flere linjer.
Jeg ga ikke Karen vite det, men Bonnie og jeg har ertet hverandre i noen tid nå. Så langt som Karen visste, var første gang Bonnie og jeg sett hverandre naken var på den turen til nackenprat Beach.

{Jeg fortalte da Bonnie at Karen og jeg gjorde kroppsslag, noe jeg forklarte var å snurre linjer plassert på kroppsdeler. Hun ville ha en demo, så jeg fikk Karen til å ligge på sengen. Jeg droppet litt koks på hver brystvorte og snuste linjene. Jeg henvendte meg til Bonnie og sa at jeg måtte få hver siste rest. Så jeg sugde litt på hver brystvorte og sa: "Ser morsom ut, hva på sengen. Jeg henvendte meg til Bonnie og sa at jeg måtte få hver siste rest.
Bonnie ville prøve og med en liten motvilje fra Karen, droppet litt koks på den stive pikken min. Det er sannsynligvis tiden Karen sluttet å klage resten av kvelden og innså at jeg var i en veldig stor utstillingssone, og hun burde enten få med programmet eller forlate.
Bonnie likte definitivt dette og hatet å kle seg og dra på sin date med Keith, selv om hun visste at de til slutt ville være mer enn naken selv. Hun var veldig oppe for øyeblikket, så jeg foreslo noe jeg aldri hadde hatt jeg ikke vært på koksen. Jeg spurte Bonnie om hun ville ringe folk i siste øyeblikk og ha fest i huset, og Keith var den første gjesten.

Jeg så thE -hjulene snudde seg og hun så ned på den nakne kroppen og begynte å få det onde gliset. Gliset hennes ble bredere.
Vi la deretter ned grunnreglene for partiet. Vi vil kalle folk og ikke nevne den nakne tingen, men at folk kunne komme innom førfesten vår før de dro til klubbene og ha noen få linjer. Så Bonnie ringte først en av våre nære naboer, Katie for å få mat og drikke forsyninger og Mikey til å komme innom med mer kok mer koks. Mye av det.
Da folk ankom, ville vi velge hvem som ville svare på døren, av hvem den nye personen ville stole på mest. Vi måtte overbevise dem om å bli naken uten å sjokkere dem for mye. Vi innså at hver nye person var ivrig etter å se en bestemt person naken, så for å fortsette ertingen ville vi ikke la den nye personen se deres ønske før de selv ble kokt opp og naken. Det ble allerede komplisert, men vi ble enige om at det var en ertende natt og å melke den så godt vi kunne.
Vi vil også være enige om at noen gjester ville være enda sexigere hvis de la igjen noen ting på, for eksempel push-up-bh for de som har spektakulære bryster. Jeg hadde definitivt et par jenter i tankene for det, i håp om at de ville være kledd for klubbing.

Nakenprat Brønnøysund

Bonnie svarte på døren og første ting først før han satte opp maten og baren. Katie ble naken og fikk selvfølgelig henne i øynene. Vi bestemte oss også for at når natten gikk på og hemninger avtok, ville vi ha våger som tok folk utenfor naken.
Alle fire av oss kalte så mange mennesker som vi trodde ville delta og vårt ønske folk som vi håpet skulle komme. Vi kalte til og med par for å flau dem litt. Vår intensjon var å løsne folk med koksen og gjøre noen seriøse berørende feely med nakne mennesker. Nede dypt, ville alle vennene våre være åpne for nye eventyr og føle friheten når de var naken. Hvem vet, kanskje vi kunne konvertere noen av dem til sanne nudister og gjøre feltturer til de nakne strendene.
Vi bestemte at siden Bonnie allerede hadde fortalt ham at jeg går Rundt huset naken ville jeg svare på døren og forklare reglene. Jeg tror han ønsket å se Karen naken fra utseendet som han har gitt henne.
Han ble litt overrasket da jeg svarte på døren i naken, men jeg begynte å forklare ting og hvordan festen fungerte. Han kunne bli naken med en gang og gjøre et kroppsblåsing etter valget etter at jeg oppførte hvem som var der, eller ta et par linjer og deretter bestemme om jeg skulle forlate eller bli naken. Han bestemte seg for et par linjer, så jeg forberedte dem i frontrommet mens han kikket på en naken Katie på kjøkkenet. Etter at koksen begynte å tre i kraft og høre latteren i bakrommene, tok han av seg klærne og jeg førte ham til ryggen. Han så da Bonnie nackenprat, men stoppet død ved synet av Karen som gjorde en liten sexy dans i naken Linjer bestemmer deg deretter for å forlate eller bli naken. Han så da Bonnie naken, men stoppet Dead ved synet av Karen som gjør en liten sexy dans i naken.
{Neste for å ankomme var Teresa og Jill. Teresa var med på avisen med meg, og Jill var hennes lystige venn. Hver fyr ønsket å se brystene hennes. Teresa var halv asiatisk og europeisk. En kombinasjon som jeg bare går over. Hun er omtrent 5'6 ", så høyere enn de fleste asiater, og har en fin bryststørrelse med veldig myk hud og faktiske krøllete hofter. Hun har forlokkende mandeløyne og veldig kyssbare lepper.

Nakenprat Brønnøysund
Maren Hansen Nørstrud

Maren Hansen Nørstrud

Jeg har siklet over henne i ganske lang tid tid nå, og vi har hatt noen virkelig fantastiske intellektuelle samtaler. | Hver fyr ønsket å se puppene hennes. En kombinasjon som jeg bare går over. Jeg har siklet over henne i ganske lang tid nå, og vi har hatt noen virkelig fantastiske intellektuelle samtaler.}
Teresa og jeg gikk ut et par ganger, men aldri virkelig koblet opp. Jeg gledet meg veldig til å se hva som var under de ertende sexy klærne. Hun har til og med posisjonert seg noen ganger på kontoret slik at jeg kan se opp shortsen hennes, og når jeg endelig legger merke til hva hun gjør, gir hun meg et søtt smil.
Karen svarte på døren i naken, som ikke så ut til å faze noen av jenta mye på alle. Overraskende nok ble både Teresa og Jill naken med en gang og ville virkelig gjøre kroppsslag på meg!
Jeg ligger naken med ansiktet ned på sengen og føler at de begge gjør linjene og vet at de begge er naken. Jeg skjønte at for resten av natten ville den visuelle stimuleringen av mine nakne venner holde meg hard hele natten.
Jeg elsker å se det doble sjokket av dem som legger merke til meg naken og også med en hard-on. Jeg brukte den hard-on til god fordel, støttet alltid på kvinner og som natten gikk på. Spøkefullt var jeg den ene fyren som alltid var klar for et kroppsblåsing på pikken min.
Ved siden av ankom var Stella, en jente fra skolen som jeg knapt kjente, men fikk telefonnummeret hennes en gang. Jeg var motvillig til å ringe henne fordi vi virkelig ikke kjente hverandre, men å være russisk, fortalte meg en gang at hun ville dra til badstuene mye, som jeg visste at vanligvis var co-ed naken. Hun har en utrolig kropp og vet hvordan hun kan bruke de velstore bryster og blondt hår godt.
{Jeg har sett henne på stranden med et tog av gutta som fulgte hennes store kropp som knapt var inneholdt i en gul strengbikini. Jeg ble vanskeligere bare i håp om at hun kan komme til festen. Jeg ringte, og hun sa at hun ville trenge å tenke på det i noen minutter etter at jeg forklarte reglene. Jeg sa rettferdig nok og minnet henne om at det vil være mange gutter her å erte. Som jeg vet at hun elsker å gjøre forresten hun surerer på den bikinien. | Jeg har sett henne på stranden med et tog av gutta som fulgte hennes store kropp som knapt var inneholdt i en gul strengbikini.

Nakenprat Forum

Jeg ble vanskeligere bare i håp om at hun kan komme til festen.}
Jeg spøkte med at hun er heldig at hun fikk det rette huset, for da jeg åpnet døren, hadde hun henne allerede T-skjorte av. Hun innrømmet at hvis hun ikke fikk dette over med raskt, kan hun kylle ut hvis hun så noen venner.
Jeg bare elsker denne ultimate ertingen, så jeg ba om at hun la BH -en på. Noe som var enda mer spennende,Fordi hun gikk kommando (ingen truser), for å avsløre at hun var fullstendig barbert bortsett fra en liten lapp over leppene. Jeg visste at dette ville drive gutta nøtter, og det gjorde det med hennes nakne på bunnen, bryster dukket ut og den nydelige russiske aksenten.
Jeg sto tilbake for å beundre det hendige arbeidet til foreldrene hennes, og tilsto at hun så fantastisk ut ... bortsett fra en liten ting. Hun nikket, så jeg tok tak i hver puppe etter tur og trakk dem ut litt mer slik at brystvortene hennes var like innenfor kanten av stoffet.
På dette tidspunktet var det sannsynligvis femten mennesker på festen, alle naken og høy. Stella følte seg ganske bra etter noen få linjer, så vi bestemte oss for at for å få ting i gang, vil hun være den første utstillingen tør. For å bli vant til å vise det utenfor, ba vi henne gå ut av inngangsdøren og gå rundt huset til bakdøren. Hun var litt redd, men likte spenningen. Hun tilsto at risikoen for å bli fanget var så mye mer spennende enn da hun var naken i helsestudioene i hjemlandet.
Jeg sover vanligvis i naken og jeg brydde meg bare ikke den morgenen om Bonnie så meg naken. Ingenting annet ble sagt, hun så ut til å godta at jeg fra da av ikke ville bry meg om hun så meg naken.
Det var spennende for meg å være naken rundt henne, og hun så ikke ut til å ha noe imot. Det første møtet var kort, men deretter ville hun gå rundt i huset vårt noen ganger i undertøyet. Så etter et par ganger til at jeg gikk naken rundt i huset, gikk hun rundt toppløs et par ganger. Hun hadde hatt En flott kropp å vise frem, høye, virkelig godt avrundede og betydelige bryster. Hun elsket bare å blinke meg de fantastiske brystene i forbipasserende og blir begeistret i en leken humør. Den seksuelle spenningen er veldig høy mellom oss, og jeg elsker bare den lange erten som bygger i flere måneder.
Jeg likte meg helt naken på stranden med kjæresten og romkameraten. Siden den tid pranserte Bonnie og jeg naken rundt huset mye mer. Karen visste ikke, jeg likte erten og hemmelighetene.

Nakenprat Forum
Nakenprat Haugesund Kuk

Nakenprat Haugesund Kuk

{Jeg kommer noen ganger hjem og finner Bonnie på sofaen og ser på TV. Jeg krever sterkt at det er naken tid og hun trenger å kaste klærne. Jeg krever sterkt at det er naken tid og hun trenger å kaste klærne. Vi kommer begge ut av soverommene våre naken og tilbringer resten av natten naken.
Nyanser på stuevinduet var åpne, og hvis vennen passerte vinduet på vei til inngangsdøren og så inn, ville de se oss naken. Dette var en spenning for oss begge å nesten bli fanget. Denne følelsen av nesten å bli fanget er veldig spennende og vanligvis drivkraften for utstillinger. Spenningen ser aldri ut til å avta gjennom årene.

Sophie Elise Fhm Nakenprat

Kvinnelige politikere må gjerne føle personlig frihet ved å posere naken både for kunst, kalendere og porno. Resultatet er likevel at etablerte kjønnsroller styrkes.

All erfaring tilsier at kvinner får mer oppmerksomhet for hvordan vi ser ut enn menn og menn får mer oppmerksomhet rundt hva de sier og gjør enn kvinner. At utseendet til kvinnelige politikere, og da særlig landets statsminister, jevnlig er tema i de samme avisene som jublende trykker nakenbilder, er et eksempel på det. At øvrige kvinnelige politikere må leve med sjikane, trusler og kommentarer rundt utseende og kropp er et annet eksempel. Det koster å være kvinne i offentligheten.

Sophie Elise Fhm Nakenprat