HOME

Hvordan og hvor kjøper jeg poledance høye hæler?

Poledance høye hæler er vanligvis utstyrt med en gjennomsiktig plattform laget av pleksiglass eller akrylglass. Generelt kan plattformen også inneholde LED- lys eller til og med en fisk. Materialene som brukes kan være polykarbonat, PVC og akrylharpiks. Baksiden av skoen kan være gjennomsiktig, men også ugjennomsiktig eller farget. Denne stilen brukes hovedsakelig av strippere.

Høye, enda høyere, ekstremt høye hæler blir presentert av publikum som en erotisk opplevelse. Det er forskjellige høyder fra 15 cm til 23 cm, for amatørpole- dansetreningen anbefaler jeg personlig å danse sakte, først med 15 cm høye hæler.

Merkverdige merker som inneholder nøyaktig denne stilen er Pleaser og Luscious. New York Magazine kunngjorde i 2009 at 2020-stilen er moteriktig, spesielt når denne typen sko er omtalt i kolleksjonene til klesmerkene Prada og Fendi. Noen kjendiser har blitt kritisert for å ha på seg denne typen hæl fordi de noen ganger er assosiert med strippere eller fangdansere.

For å danse med den nyeste musikken i en nattklubb, har kvinner ingen problemer med høye hæler, tango, rock eller salsa på kveldstid. Men når de fasjonable hælene er med plattformsåle og mer enn 15 cm hæl, fabler publikum. Med så høye dansesko er det veldig vanskelig å danse hæler på mer enn 15 cm. Pol- danseskoene for å trene såkalte go-go-dans jenter, stripers eller fangdansere anbefales for nybegynnere med lave hæler, fordi foten først berører bakken med hælen, risikoen for skader er veldig høy.

Finn de rette pole dansesko med poledance høye hæler?

Poledansdansere er kvinner som opptrer foran publikum som førdansere i diskotek, kveldsklubber eller store fester. Poledance eller stripper er en fysisk energisk, erotisk danseform og kan læres på kurs på mange danseskoler. Poldans er absolutt ikke bare for tidligere dansere. Han nyter også økende popularitet i privatlivet. Det fremmer en sunn kroppsfølelse, gir selvtillit og selvtillit når du danser på de elskede høye hæler.

Poldans har blomstret de siste årene som en populær idrett for kvinner, og stangdans er også et virkelig mirakelvåpen for å holde kropp og sinn i form. For ikke å snakke om sexiness og nåde som en erfaren pol danser utstråler. Pole dance sko, som strippere, har erotiske bevegelser, men poldansen viser ikke brystene eller de intime områdene deres, og det er ikke noe tips å danse ... Men plattformhæl brukes til begge typer dans. Sandaler striptease med en spalte i vidda som et gjennomsiktig pengeskap, sko spesielt for borddans, så dans på bord handler ofte om tips ... Hos Pleaser finnes det også spesielle tips for strippere høye hæler, disse er med en spalte i vidda Avsnitt inkludert ... selvfølgelig, disse modellene skulle ikke mangle i vår online katalog for våre erotiske dansere.

I Nederland øker etterspørselen etter poledans fra år til år, og flere og flere kvinner ønsker å lære akrobatisk dans på polet. Læringsmotivene er veldig forskjellige. Flertallet av kvinnene ønsker å holde seg i form med stangdans. Noen kvinner vil bare utvide danseferdighetene sine, de følgende tilfører en viss mangel på urter i kjærlighetslivet, og andre kvinner driver en karriere som poledancer.

Hvorfor skal jeg kjøpe stangdanssko ved Poleshop?

I vår nettbutikk tilbyr vi et stort utvalg av høye hæler på Poleshop i transparente eller lyse farger. Som tøfler å ta på eller sandaler for et bedre grep. De nåværende åpne ankelstøvlene er også populære blant kundene våre, og selv om scenen for stangdans og striptease er strengt adskilt, blir den ofte forvirret av publikum. Den viktigste forskjellen er at gogoer danser for å animere gjestene eller tilskuerne og skape et godt humør og striptease fokuserer på den seksuelle komponenten. Uansett motivasjon, bør du ikke undervurdere valget av de rette stang-dansesko. Å kjøpe de rette stang-dansesko spiller en like viktig rolle og er like viktig som å kjøpe de rette joggeskoene til joggeren.

Når du kjøper de rette pole dansesko, bør du ikke kjøpe et par sko som passer deg farger. Det er selvfølgelig "A and O" for fremtidens pole dance sko som er attraktive og sexy. Imidlertid spiller omfattende faktorer som materiale, prosessering og den ideelle lengden og bredden en sentral rolle i utvalget. Som nevnt tidligere, er de dansesko prikken over i’en på kaken til antrekket ditt og må matches med tanke på farger. Det er ingen grenser for kreativitet og smak. Smaker er og forblir alltid forskjellige.

I det følgende vil vi gi deg råd fra A-Z og støtte deg i valget av de perfekte stangdans skoene.

Formålet med pole dance sko er å skape en stemning og oppmuntre gjestene til å danse. Det er ikke uvanlig å danse på høyttalere eller i bur. Poledansen i seg selv er ikke en dansestil, men kombinerer forskjellige stiler avhengig av musikken som spilles. Hiphop, hus, techno. All slags festmusikk, selvfølgelig de riktige skoene er også en del av disse dansene. Mange nykommere tviler på kjøp av passende stangdanssko og klarer seg i utgangspunktet uten det vakre paret sko. De foretrekker å danse i sportssko, ballettsko eller til og med barfot. Å ha på seg stangdansskoene er et viktig aspekt som hever helhetsbildet av stavdanseren mange ganger.

Det karakteristiske ved en stangdanssko er høye hæler (høye hæler eller stiletthæler), som er kjent for å understreke de vakre feminine kurvene. I tillegg vil utvalget av høyre stang-dansesko ikke bare attraktivt understreke kroppen din, men vil også fullføre det sexy helhetsbildet av en stavdanser. Pole Dance- skoene i sine forskjellige varianter er prikken over i’en på hver eneste dans, og du vil helt sikkert finne en passende sko til din Pole Dance uten problemer. Vi kan hjelpe deg med det!

Poledance høyhælte sko fra USA av Pleaser er nettopp det behagelige verktøyet for disse anstrengende utseende.

Et viktig kjennetegn ved poledansdansere er bruk av høye hæler under opptredenen sin. Polhøye hæler har vanligvis et litt høyere platå og tilbys fra helt gjennomsiktige til lyse neonfarger som lyser i UV-lys. Den høye hælen til pole dance sko er enda mer slående med fargede LED-er som er integrert i plattformen og begynner å blinke eller lyse mens du beveger deg. Lysende steiner får stangdansen på høye hæler til å skinne i festlig lys. Glad! Bare utvalget av høyre stang-dansesko gir en danser sexigheten på gulvet og dansebevegelsene ser bare bedre ut med sexy stang-dansesko. Dansere prøver å tolke aktuell musikk godt med høye hæler, med forskjellige musikkstiler som danses. Her er det ikke én danseretning for poledans, men grunnlaget ligger i mange dansearealer, som ballett, hiphop eller jazzdans, som de kombinerer med hverandre.

Riktig størrelse for stangdanssko

Noen ganger tar poldans flere timer, med riktig fottøy nødvendig. Vær spesielt oppmerksom på valget av skostørrelse og -bredde. I tillegg kan alle kvinner slappe av med bredere føtter. Du vil også oppdage en attraktiv og godt tilpasset pol-dansesko blant de utallige variasjonene.

"De rette poleskinneskoene gjør at en kvinne ser sexy ut selv etter noen timer og er like behagelig på foten som fra første sekund av å ha på seg."

Juster en sko tre ganger før du velger den. Skoene må passe nøyaktig i bredde og lengde og gangmønsteret må alltid være trygt. Hvorfor vi bør påpeke dette, for med et lite kompromiss i størrelse eller bredde kan du blåse bobler raskt. Og til og med små bobler gjør stangdans eller turgåing umulig. Det eneste som hjelper her er en blisterpakning fra apoteket, men du kan henge de nye stang-dansesko i noen dager.

Alle høye hæler er laget av vegansk materiale

Riktig valg av materialer til pole dansesko avgjør om poledansen din har flere truser eller om du kan gjøre en perfekt dans i timevis. For ikke å snakke om de ikke-elskede boblene som et feil utvalg kan gi. Det er vanskelig å danse på 17,5 cm hæler, og hvis sålen til stangdansskoene også har en glatt overflate, vil de helt sikkert glippe. Det har ikke noe å si om du er profesjonell eller bare gjør den første poledansen. Forsikre deg derfor om at sålen til stangdansskoene er utstyrt med gummi.

Hvorfor? Vil du spørre meg, vil jeg svare deg.

For å sikre stabilitet og grep i forskjellige gulv (inkludert fliser) og for å redde dem en skammelig glippe. Et lite insidertips: legg et stykke gips over yttersålen (hvis favorittskoene ikke har gummisåle), gir dette et visst grep. De vanlige stangdansskoene ser ut som en sandal, og du må være helt sikker på at topplukkingen tilbyr et kompakt grep og stabiliserer gangmønsteret. På den annen side må øvre og indre materiale bestå av et sklisikkert materiale. Her anbefales syntetiske materialer, fordi syntetiske stoffer forhindrer skli og tillater behagelig bruk i timevis.

Valget av et passende avsnitt

Hælene er det karakteristiske trekket ved en stang-dansesko, men først må du lære å gå trygt på 17,5 cm høye hæler. Spesielt for nybegynnere, foreslår vi en stang dansesko med en mindre hæl for å skaffe seg rutine og sikkerhet i begynnelsen.

Disse er behagelige å ha på, glir ikke og beskytter anklene, spesielt for nybegynnere. Det varierte utvalget av stangdanssko gir heller ikke noe å ønske med mindre hæler. Etter litt trening, løft hælhøyden for å gi kroppen din den nåden den trenger. Å velge riktig størrelse er en vanskelig oppgave med stangdanssko. Imidlertid er det en enkel tommelfingerregel som du kan være 100% sikker på at du har valgt de rette poledance høye hæler...

Konklusjon Eller prøv det først

Vi håper vi har gitt deg gode råd, og at de angitte kriteriene vil hjelpe deg med å kjøpe fremtidige pole-dansesko. Med riktig pole dansesko vil du absolutt oppleve den klassiske poledansfølelsen.

I tillegg til kringkasting og et fantastisk sexy utseende, ha det gøy å trene og danse!