HOME

Poldansen och dans high heels

Poledansdansare är kvinnor som spelar framför en publik som pre-dansare i diskotek, kvällsklubbar eller stora fester. Poledance high heels eller är en fysisk, energisk, erotisk dansform och kan läras i kurser på många dansskolor. Poldans är dock inte alls för tidigare dansare. Han åtnjuter också ökande popularitet i privatlivet. Det främjar en sund kroppskänsla, ger självförtroende och självförtroende när man dansar i de älskade high heelsna.

Hitta de rätta dansskorna

Poledancing har blommat ut som en populär sport för kvinnor under de senaste åren, och poledancing är också ett verkligt mirakelvapen för att hålla din kropp och själ i form. För att inte nämna den sexiness och nåd som en erfaren poldanser utstrålar. Poledansdansare, som strippare, har erotiska rörelser, men poldansen visar inte bröstet eller det intima området, och det finns inget tips för dans ... Men platå high heels bärs i båda typer av dans. Sandaler de striptease med en slits i platån som ett transparent pengarrum, skor speciellt för borddans, så att dansa på bord handlar ofta om tips ... På Pleaser finns det också specialtips för strippare high heels, dessa är med en slits i platån Paragraf införlivat ... naturligtvis borde dessa modeller för våra erotiska dansare inte saknas i vår onlinekatalog.

I sverige ökar efterfrågan på poledans från år till år och fler och fler kvinnor vill lära sig akrobatisk dans på polen. Motiven för lärande är av en helt annan karaktär. Majoriteten av kvinnorna vill hålla sig i form med poldans. Vissa kvinnor vill helt enkelt utöka sina dansfärdigheter, de nästa tillför en viss brist på krydda i deras kärleksliv, och ännu andra kvinnor strävar efter att fortsätta en karriär som poledancer.

arför ska jag köpa Poledance skor?

I vår onlinebutik erbjuder vi ett stort urval av högklackade poledans i transparenta eller ljusa färger. Som mulor att glida på eller sandaler för bättre grepp. De nuvarande öppna ankelstövlarna är också populära bland våra kunder, och även om poldans- och stripteascenen är strikt åtskilda, förväxlas de ofta av allmänheten. Den största skillnaden är att gogos dansar för att animera gästerna eller åskådarna och skapa ett gott humör och striptease fokuserar på den sexuella komponenten. Oavsett din motivation, bör du inte undervärdera valet av rätt pole danceskor. Att köpa rätt Poledance skor spelar en lika viktig och viktig roll som att köpa rätt löparskor till joggaren.

Hitta de rätta dansskorna

När du köper de rätta dansskorna, ska du inte köpa ett par high heels som passar dig i färg. Naturligtvis är det "A och O" för framtidens pole danceskor att vara attraktiva och sexiga. Emellertid spelar utökade faktorer som materialet, bearbetningen och den ideala storleken på längden och bredden en central roll i urvalet. Som redan nämnts är högklackade stolpar dansen på glasyren på din outfit och bör färgkoordineras i enlighet därmed. Det finns inga gränser för kreativitet och smak. Smak är och kommer alltid att förbli annorlunda.

I det följande vill vi råda dig från A-Z och stödja dig i valet av perfekta dansskor.

Målet med poldansen är att skapa en stämning och uppmuntra gästerna att dansa. Det är inte ovanligt att dansa på högtalare eller i burar. Poldansen i sig är inte en dansstil utan kombinerar snarare olika stilar beroende på vilken musik som spelas. Hiphop, hus, techno. All slags partymusik, naturligtvis de rätta high heels na är också en del av dessa danser. Många nykomlingar ifrågasätter köp av lämpliga Poledance skor och gör ursprungligen utan det vackra paret skor. De föredrar att börja dansa i sportskor, balettskor eller till och med barfota. Att bära Poledance klackar är en viktig aspekt som lyfter upp hela bilden av Poledance skor många gånger.

Det som kännetecknar en Poledance är dess high heels (high heels eller stilettklackar), som är kända för att betona de vackra feminina kurvorna. Vidare markerar valet av skor med high heels inte bara din kropp attraktivt utan också fullbordar den sexiga helhetsbilden av en stångdansare. Pole Dance Shoes i sina olika varianter är pricken på varje dans och du kommer säkert att hitta en lämplig sko för din Pole Dance utan problem. Vi kan hjälpa dig med det!

Poledance High Heels Skor från USA av Pleaser är exakt de bekväma verktygen för dessa ansträngande uppträdanden.

Ett viktigt inslag i poledansdansare är på high heels under deras uppträdande. pole dance high heels har vanligtvis en något högre platå och erbjuds från helt transparent till ljusa neon färger som lyser i UV-ljus. Polhöghälen är ännu mer slående med färgade lysdioder som är integrerade i platån och börjar blinka eller lysa när du flyttar. Glittrande strass gör att pole dance high heels gnistrar i festljuset. Lyckligtvis! Endast valet av lämpliga poledansskor ger en dansare sexigheten på golvet och dansrörelserna ser helt enkelt bättre ut med sexiga poledansskor. Poledansdansare försöker tolka aktuell musik med sina high heels bra, med olika musikstilar dansas. Här finns inte en dansriktning för poledans, men grunderna ligger i många dansområden som balett, hiphop eller jazzdans, som de kombinerar med varandra.

Rätt storlek på stångdansskor

Stångdansen sträcker sig ibland över flera timmar, och rätt skor är viktigt. Var särskilt uppmärksam på valet av skostorlek och bredd. Dessutom kan alla kvinnor koppla av med bredare fötter. Du kommer också att upptäcka en attraktiv och välmonterad polskanssko för dig själv bland de otaliga variationerna.

"De rätta polskansskorna får en kvinna att se sexig även efter flera timmar och är lika bekväm på foten som från den första sekunden av att ha på sig."

Försök med en sko tre gånger innan du väljer den. Skorna ska passa exakt i bredd och längd och gångarna ska alltid vara säkra. Varför vi bör påpeka detta faktum, eftersom en liten kompromiss i storlek eller bredd låter dig blåsa bubblor snabbt. Och till och med små bubblor gör stångdans eller promenad i allmänhet omöjlig. Det enda som hjälper här är en blisterputs från apoteket, men du kan fortfarande hänga upp de nya stångdansskorna i flera dagar.

Det 100% veganmaterialet

Det rätta materialvalet för poledansskon avgör om din poledans har många slips eller om du kan göra en perfekt dans i timmar. För att inte tala om de oälskade bubblorna som ett felaktigt urval kan ge. Det är svårt att dansa på 17,5 cm high heels, och om polen dansskosulan också har en slät yta, kommer de säkert att glida. Oavsett om du är en professionell eller bara gör den första poledansen. Se därför till att polen dansskor är försedd med gummi.

Varför? Frågar du mig, jag skulle vilja svara dig.

För att säkerställa stabilitet och grepp på olika golv (även brickor) och för att spara dem en pinsam glid. Ett litet insidertips: stick en gipsremsa över yttersulan (om älsklingsskon inte har en gummisula) ger detta ett visst grepp. Den vanliga polskansen liknar en sandal och du bör se till att den övre stängningen erbjuder ett kompakt grepp och stabiliserar gång. Å andra sidan bör det övre och det inre materialet bestå av ett halkfritt material. Här rekommenderas syntet, eftersom syntet förhindrar att den glider och gör det bekvämt att använda i timmar.

Valet av ett lämpligt stycke

Klackarna är den karakteristiska funktionen för en stångdanssko, men du måste lära dig att gå säkert på 17,5 cm high heels. Särskilt för nybörjare föreslår vi en stångdanssko med en mindre häl för att få rutin och säkerhet i början.

Dessa är bekväma att bära, glider inte och skyddar vristerna, särskilt för nybörjare. Det olika urvalet av poledansskor lämnar inte heller något att önska med mindre klackar. Öka hälens höjd efter lite träning för att ge din kropp den nåd den behöver. Att välja rätt storlek är en svår uppgift med stångdansskor. Det finns dock en enkel tumregel som du kan använda för att vara 100% säker på att du har valt rätt sko.

Slutsats Eller så prova det först med pleaser skor

Vi hoppas att vi har gett dig goda råd och att de kriterier som anges hjälper dig att köpa din framtida poledanssko. Med rätt poledanssko kommer du definitivt att uppleva den klassiska Poledance high heels.

Förutom att sända och göra ett hisnande sexigt utseende.

Ha kul att träna och dansa!!!!