CONNECTING TECH AUDIENCES
NIEUWS DINSDAG 6 DECEMBER
Img Img Img
Reshift organiseert veel verschillende events voor enthousiastelingen op het gebied van de allernieuwste technologie. Grote kans dat jouw doelgroep zich daar ook bevindt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Kwalitatieve feedback van jouw doelgroep
Img
Reshift   HIRSCHMANN
Of jouw doelgroep nu bestaat uit thuis-techneuten, audiospecialisten, gadget-freaks, of internet- en technologieliefhebbers: je wilt met ze in contact komen. Één manier om dat te doen is tijdens de Experience Days. Tijdens dit evenement kun jij jouw product presenteren, aan de redacteuren van PCM, Computer!Totaal en (of) Computer Idee, en aan lezers die jouw product gaan testen. Daarmee kom je te weten wat consumenten van jouw product vinden. Hirschmann Multimedia testte onlangs twee nieuwe producten, de HMV 41 en de MOKA 32: oplossingen op het gebied van optimale multimedia netwerken voor thuis. Dit resulteerde in onafhankelijke reviews, die zowel on- en offline te vinden zijn, voor andere consumenten.
De hele dag trending met #jfall16
Img
Reshift   IFALL
Naast kleinschalige events organiseren we ook grote evenementen in het hart van de doelgroep. J-Fall bijvoorbeeld, het grootste Java-developer-evenement van NL én de beste ééndaagse Java-conferentie van de wereld! 1.500 programmeurs kwamen op de J-Fall 2016 samen voor inspirerende sessies over professionele software-ontwikkeling en IT-systemen. Samen met partners als Capgemini, ING en Microsoft werd een uitdagend en interessant programma gebracht. Het evenement was in ruim twee weken uitverkocht en #jfall16 was de hele dag trending. Op 2 november 2017 staat de nieuwe J-Fall gepland.
Op de hoogte blijven van events die
relevant zijn voor jouw doelgroep?
Table
Interesse?
Neem contact op met:
Richelle  
Richelle
023-7523922
rbussenius@reshift.nl
Raymond  
Raymond
023-5430048
rullers@reshift.nl
Marcel  
Marcel
023-5430048
mschaper@reshift.nl