Reshift media update
NIEUWS DONDERDAG 19 JANUARI
Img Img Img
Met onze unieke merken weet Reshift een betrokken doelgroep te bereiken. En dat doen we al jaren, met Computer!Totaal maar liefst 25 jaar! En wie viert, deelt uit.
WIN € 50.000,- ADVERTENTIEBUDGET
Img
Computer!Totaal bestaat dit jaar 25 jaar! Dit is hét merk voor iedereen met een meer dan gemiddelde interesse voor tech, IT en connected life. Met een uitgebalanceerde formule die resulteert in interessante, niet te technische content waarmee een breed publiek wordt aangesproken. Uiteraard staat de redactie uitgebreid stil bij dit jubileum. Kun jij de begindagen van de pc nog herinneren? Die grijze doos met een groot grijs crt-scherm? In 1993 testte het magazine er maar liefst 72. Natuurlijk kijkt de redactie ook vooruit. De komende tijd staat Computer!Totaal stil bij onder andere nieuwere ontwikkelingen zoals cloudgebaseerde intelligentie. Het echte feestnummer is Computer!Totaal editie 4, die op 3 maart verschijnt. Wie jarig is, deelt natuurlijk uit! Daarom stellen wij maar liefst € 25.000, - advertentiebudget beschikbaar. Adverteer je óók in het jubileumnummer van Computer!Totaal, dan maak je zelfs kans op € 50.000,- advertentiebudget. Stuur jouw idee hier in en maak kans op dit schitterende verjaardagscadeau!
Wil je op een andere manier aanhaken bij dit feest? Dat kan nog! Mijn collega’s en ik vertellen je graag alles over de invulling van het jubileumjaar en hoe we jouw merk hierin kunnen presenteren. Bel, app of mail. De contactgegevens staan hieronder!
PCM; Voor de expert
Img
Reshift staat niet stil en kijkt naar de toekomst. Zo heeft PCM een compleet nieuwe identiteit gekregen, daarmee sluit PCM nog beter aan op de doelgroep. PCM is er nu nog meer voor de expert, voor mensen die dagelijks met technologie bezig zijn. Soms omdat het beroepshalve moet, maar vooral omdat het ook leuk is. De eerste vernieuwde editie verscheen op 20 december 2016 en de verkopen zien er goed uit! Hoewel het kanaal – print – een traditionele is, is onze achterliggende strategie vernieuwend. We zijn begonnen om waardevolle PCM-profielen op te bouwen. Deze profiling doen we via social-media en via onze huidige database. Door deze aanpak kunnen we de nieuwe PCM-identiteit en betrokken (online) doelgroep koppelen. De nieuwe PCM nog niet gezien? Vraag hem direct aan bij mij of een van mijn collega’s via de onderstaande contactgegevens.
Interesse?
Neem contact op met:
Marcel  
Marcel
06-12055442
mott@reshift.nl
Raymond  
Raymond
06-34656118
rullers@reshift.nl
Jerry  
Jerry
06-41138047
jshung@reshift.nl