Reshift media update
NIEUWS DINSDAG 9 MEI
Img

Smartphones, tablets, computers: een steeds groter deel van ons leven en dat van jouw doelgroep is digitaal. Dat je je digitale leven goed moet beveiligen, dat weet iedereen. Maar: dóet iedereen dat ook? 

HOE VEILIG IS NEDERLAND?

In samenwerking met Bitdefender voerde Reshift een onderzoek uit onder 2400 respondenten. Het resultaat is opvallend te noemen: uit de tussentijdse update blijkt dat slechts iets meer dan 10% de beveiliging echt goed op orde heeft.

Andere relevante resultaten:

  • Domotica is flink in opkomst. 25% Van de lezers heeft twee of meer producten in huis. 
  • Mobieltje kwijt? Eén op de vijf lezers weet niet welke actie hij of zij moet ondernemen of heeft hier eigenlijk nog nooit over nagedacht. 35% denkt dat het op afstand wissen/blokkeren van het toestel genoeg is.
  • Eén op de twintig lezers gebruikt nog altijd hetzelfde wachtwoord voor alle diensten. 

Het koppelen van Reshift aan een of meerdere onderzoeksvragen die bij jou of jullie leven, zorgt voor een relevante uitkomst. Zoals ook bovenstaand voorbeeld laat zien, wordt een significante
n-populatie bereikt op basis waarvan resultaten daadwerkelijk betekenis hebben. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

RESHIFT KOOPT KIESKEURIG VAN SANOMA MEDIA

Reshift is met Sanoma Media Netherlands tot overeenstemming gekomen over de koop van de vergelijkingswebsites Kieskeurig.nl en Kieskeurig.be. Na de benodigde goedkeuring gaan de 24 betrokken medewerkers per 1 juni over naar het in Haarlem gevestigde pand van Reshift. Kieskeurig betekent een versterking van onze online activiteiten.  

Op dit moment bereikt Reshift meer dan 8 miljoen consumenten, techneuten, specialisten en zakelijke beslissers. Met het toevoegen van Kieskeurig creëert Reshift een volgende stap in zijn communicatieketen. Naast informeren, duiden en activeren voegen we nu ook overzichten, vergelijkingen en consumentenreviews aan onze commerciële propositie toe. Het combineren van Kieskeurig met de content- & reviewmogelijkheden van de diverse Reshift-merken creëert een enorm scala aan nieuwe mogelijkheden. 

Benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 
Richelle
023-7523922
rbussenius@reshift.nl
 
Raymond
06-34656118
rullers@reshift.nl
 
Marcel
023-5430048
mschaper@reshift.nl