content that excites
news woensdag 23 november
Img Img Img
Hieronder vind je twee recente en inspirerende campagnes met verrassende resultaten. Campagnes die niet alleen leuk zijn om uit te voeren, maar die ook zo’n impact hebben, dat we ze graag met je delen
Leren fotograferen met je smartphone levert Samsung 19.000 views op
Img
Reshift   SAMSUNG
Hoe je de beste foto’s kunt maken met je smartphone liet Samsung zien met een online magazine vol tips en mogelijkheden van de Galaxy S7 camera. Fototechniek voor fotografieliefhebbers. Met de expertise van Zoom.nl kwam het magazine tot stand. Het leidde niet alleen tot een mooi overzicht van foto’s gemaakt met de S7, door een in smartphone gespecialiseerde fotograaf, maar ook tot verrassende resultaten voor Samsung. Waar de klant hoopte op 4.000 quality views van minimaal 30 seconden, scoorde de campagne 19.000 views met een gemiddelde bezoekduur van ruim drie minuten.
benieuwd naar de resultaten?
Crowdfunden is leuk als het je 100.000 euro binnen 24 uur oplevert
Img
Reshift   Ockel
Crowdfunden werkt als je een aansprekend initiatief hebt, waar mensen iets mede mogelijk kunnen maken wat heel bijzonder is en als je een groot netwerk weet te mobiliseren. Ockel Computers wist binnen 24 uur na start van hun crowdfundingcampagne 100.000 euro te verzamelen voor de productie van de Ockel Sirius A (verwacht in mei 2017). Onder andere werden hiervoor Netflix-gebruikers, Windows 10-gebruikers, ZZP’ers en mini-PC-liefhebbers benaderd: zij kregen een gratis digitale special en het aanbod om deel te nemen aan de crowdfunding. Waar de doelstelling 2.500 leads was, kon Ockel Computers rekenen op 7.000 leads en binnen 24 uur op 100% van het streefbedrag.
benieuwd naar de resultaten?
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de uitgebreide content-mogelijkheden voor
jouw product of merk? Neem contact op met
Marco
Account Manager tech
Img
Raymond
Account Manager tech
Img
Marcel
Account Manager photo
Img