

SY 23 Bell Schedule

52 minutes of instructional time with 5-minute pass time, and extra time for JCNN in Flex period.

1st Period

2nd Period

Flex Period & JCNN

3rd Period/Lunch

4th Period/Lunch

5th Period/Lunch

6th Period

7th Period

- 8:20 9:12 = 52 minutes
- 9:17 10:09 = 52 minutes

10:14 - 10:45 = 31 minutes

- 10:50 11:42 = 52 minutes
- 11:47 12:39 = 52 minutes
- 12:44 1:36 = 52 minutes
- 1:41 2:33 = 52 minutes
- 2:38 3:30 = 52 minutes