close
Photo: NATO

امریکا در اسرائیل سامانه‌ی ضدموشک «تاد» مستقر می‌کند

وزارت دفاع امریکا تأیید کرده است که به‌منظور تقویت دفاع هوایی اسرائیل، سیستم دفاعی ضدموشک «تاد» را به همراه پرسنل نظامی در آن کشور مستقر می‌کند.

پنتاگون امروز (یک‌شنبه، ۲۲ میزان) با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که وزیر دفاع این کشور دستور استقرار این سامانه‌ی ضدموشکی را در پی حملات موشکی ایران به اسرائیل صادر کرده است.

در اعلامیه‌ی پنتاگون آمده است که سامانه‌ی «تاد» سیستم دفاع هوایی اسرائیل را تقویت خواهد کرد و نشانگر تعهد امریکا به حمایت از اسرائیل در برابر حملات موشکی بیشتر ایران است.

این اولین‌بار نیست که امریکا سیستم دفاع ضدموشکی «تاد» را در منطقه مستقر می‌کند.

این کشور پس از حملات حماس در هفتم اکتبر سال گذشته‌ی میلادی بر شهرهای اسرائیل و در سال ۲۰۱۹ نیز این سیستم دفاع موشکی را در خاورمیانه مستقر کرده بود.

«تاد» یکی از پیش‌رفته‌ترین سیستم‌های ضدموشکی است که می‌تواند اهداف خود را هم در داخل و هم در خارج از جو زمین، سرنگون کند.