ترامپ: نمایندگانم فردا در اسلام‌آباد خواهند بود

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Photo: @WhiteHouse

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا می‌گوید که نمایندگانم این کشور عصر فردا (دوشنبه، ۳۱ حمل) برای مذاکره با ایران، در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان خواهند بود.

رییس‌جمهور امریکا با نشر پستی در تروث‌سوشیال، این خبر را اعلام کرده است.

او در این پست نوشته است: «یک توافق منصفانه پیشنهاد می‌کنیم، اگر آن را نپذیرند، ایالات متحده تمام نیروگاه‌ها و هر پل در ایران را از بین خواهد برد.»

ترامپ افزوده است: «دیگر بس است. زمان آن رسیده که ماشین کشتار ایران پایان یابد.»

ایران تا کنون حضور در دور دوم مذاکرات با امریکا در اسلام‌آباد را تأیید نکرده است.

بااین‌حال، رسانه‌های پاکستانی از تدابیر شدید امنیتی در پایتخت این کشور خبر داده‌اند.

پولیس اسلام‌آباد گفته است که تدابیر امنیتی برای ورود هیأت‌های خارجی در منطقه‌ی سرخ پایتخت اتخاذ شده است.

روزنامه دان گزارش داده است که شماری از تیم‌های فنی برای اتخاذ تدابیر جهت برگزاری دور دوم مذاکرات، وارد میدان هوایی «نورخان» در راولپندی شده‌اند.

رییس‌جمهور امریکا در پست جدید خود، همچنین به وضعیت تنگه‌ی هرمز اشاره کرده و تیراندازی از سوی ایران به سمت کشتی‌ها در این آبراه را نقض کامل توافق آتش‌بس دانسته است.

او گفته است که بسیاری از این شلیک‌ها به سمت یک کشتی فرانسوی و یک کشتی باری از بریتانیا هدف‌گیری شده بودند.

ترامپ نوشته است: «ایران اعلام کرد که تنگه را می‌بندد، اما محاصره‌ی ما از قبل آن را بسته است.
آن‌ها روزانه ۵۰۰ میلیون دالر ضرر می‌کنند، در حالی که ایالات متحده هیچ ضرری نمی‌کند.»

ایران در پی آتش‌بس در لبنان، اعلام کرد که تنگه‌ی هرمز تا پایان آتش‌بس با امریکا، به‌روی کشتی‌های تجاری به‌صورت کامل باز است.

اما یک روز بعد سپاه پاسداران اعلام کرد که به دلیل ادامه‌ی محاصره دریایی بنادر ایران از سوی امریکا، وضعیت در تنگه‌ی هرمز به حالت قبل برگشته و تحت کنترل نیروهای مسلح این کشور درآمده است.

دیروز نیز گزارش شد که در پی شلیک نیروهای ایرانی، چند کشتی مجبور به عقب‌نشینی در تنگه‌ی هرمز شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه