

Welcome to Lane

## Wednesday, March 11, 2020 Building 4, Room 105

8:00 – 8:30 (30 min)	Sign-in/Coffee/Tea	
8:30 – 9:30 (60 min) 8:30 – 9:00	Welcome – College Structure Welcome Academic & Student Affairs	Margaret Hamilton - President
9:00 - 9:15 9:15 - 9:30	Student Affairs – Student Affairs Academic Programs Career/Technical/Workforce Development	Mindie Dieu – Associate Vice President Jennifer Frei – Associate Vice President
9:30 - 9:45 (15 min)	Overview of Lane Community Co College History College Governance Board of Education Information – Boar	Brett Rowlett – Director of Public Affairs
9:45 - 10:00 (15 min)	Campus Locations – Facilities Ma Overview of Department & Services Sustainability, Recycling and Surplus Property	anagement and Planning Jennifer Hayward – Director for Facilities Management and Planning Luis Maggiori – Coordinator for Sustainability
10:00 - 10:15 (15 min)	BREAK	
10:15 - 10:30 (15 min)	Wellness Program Overview of Department & Services	Wendy Simmons – Wellness Coordinator
10:30 - 11:00 (30 min)	Human Resources Payroll Team	Aneita Grogan – Payroll Manager Robin Fleming – Payroll Analyst Cheryl Volker – Payroll Analyst 2
	Talent Acquisition	Amanda Blunt – HR Project Analyst Dana Castro – HR Recruitment Analyst
	Benefits Team	Heidi Morales – Benefits Analyst 2 Kali Polizzi – Benefits Analyst
	Tuition Waivers	Katie Rascon – Administrative Coordinato Sharon Daniel – Talent Acquisition &
	Employee Engagement	Development and Benefits Manager

2	Community College		
11:00 - 11:15 (15 min)	Compliance and COPPS		
	Compliance/Mandatory Training	Shane Turner – Chief Human Resource Officer	
	College Online Policy and Procedures (		
11:15 - 11:45 (30 min)	<b>Risk and Environmental Health a</b> Overview of Department & Services	<b>nd Safety</b> Dawn Barth – Interim Manager of Environmental Health & Safety Programs	
11:45 - 12:00 (15 min)	Public Safety Overview of Department & Services	Lisa Rupp – Interim Public Safety Director	
12:00 – 12:45 (45 min)	LUNCH		
12:45 – 1:15 (30 min)	Student Panel		
1:15 – 1:45 (30 min)	Campus Tour	Amanda Blunt – HR Project Analyst	
1:45 – 2:00 (15 min)	Access, Equity, and Inclusion Overview of Department	Tracy Weimer – Project Coordinator	
2:00 – 2:15 (15 min)	Center for Accessible Resources Overview of Department & Services	<b>(CAR)</b> Terrie Minner – Associate Dean	
2:15 – 2:30 (15 min)	BREAK		
2:30 - 2:45 (15 min)	Information Technology Overview of Department & Services	Bill Schuetz – Chief Information Officer	
2:45 – 3:00 (15 min)	Performance Management Probationary Period Job Descriptions Evaluation Process	Sharon Daniel – Talent Acquisition & Development Manager	
3:00 – 3:15 (15 min)	Library and Teaching & Learning Academic Technology Library	<b>Resources</b> Ian Coronado – Dean of Academic Technology	



3:15 – 3:45 (30 min)	Resources	
3:15 – 3:25	Marketing/Public Relations Lane Weekly	Joan Aschim – Public Information Officer
3:25 – 3:35	Printing & Graphics Titan Store/Food Court	Tony Sanjume – Director for Retail Services
3:35 – 3:45	Child Care Center Events on Campus Gender Neutral Restrooms Meditation/Prayer Room Mothering Room Student Health Clinic Titan Court Dental Clinic	Amanda Blunt – HR Project Analyst
3:45 – 4:00 (15 min)	Professional Development Spring Conference/Fall Inservice Classified Professional Development (CPDT) Faculty Professional Development (FPD) Management Professional Development (MPD)	Marsha Sills – Project Coordinator (President's Office) Patsy Slaughter – Project Coordinator (Specialized Support Services) Laura Pelletier – Faculty Instructor (Language, Literature and Communication Sharon Daniel – Talent Acquisition & Development Manager
4:00 – 4:30 (30 min)	Union Leadership Classified Union (LCCEF) Faculty Union (LCCEA)	Claudia Riumallo –LCCEF Membership Officer Fred Rankin – LCCEF Vice President for Organizing Frankie Cocanour – LCCEF President Nancy Wood – LCCEA Membership Officer