Cauti masini de vanzare ?

Ghid pentru cumpărarea masinii potrivite

Ați visat și v-ați dorit să dețineți o mașină, dar probabil că nu știți ce mașină să cumpărați. Sau poate că tocmai ați cumpărat o mașină și, după ce ați folosit-o pentru o perioadă de timp, simțiți că nu este mașina potrivită pentru dumneavoastră! Sunteți atât de mulți dintre voi! Mulți oameni au făcut această greșeală; au cumpărat mașini care nu se potrivesc nevoilor lor și sfârșesc prin a le urî sau chiar prin a le vinde. Nu vă mai faceți griji! Dacă vă aflați într-o astfel de încurcătură, nu este prea târziu pentru a clarifica mizeria sau pentru a schimba situația. Urmați aceste îndrumări despre cum să știți care este mașina potrivită pentru a avea cea mai bună relație cu mașina dvs.

Există o serie de lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a cumpăra o mașină. De exemplu, dacă vrei să cumperi un jeep, trebuie să iei în considerare accesoriile pentru jeep care trebuie cumpărate separat și să incluzi costul acestora în bugetul tău. Dacă nu le luați în considerare vă poate cauza probleme, deoarece va trebui să suportați o mașină care nu se potrivește nevoilor dumneavoastră. Aceste orientări includ, dar nu se limitează la:

Aveți nevoie sau doriți mașina?

Uneori vedeți un prieten sau o persoană pe care nici măcar nu o cunoașteți cu o mașină și vă doriți să aveți o astfel de mașină. A-ți dori o mașină frumoasă nu este greșit pentru că în majoritatea cazurilor lucrurile frumoase nu trec niciodată neobservate. Dar să cumperi o mașină doar pentru că ți se pare frumoasă este o greșeală foarte mare. Aici intervine problema; nu știi de ce acel prieten a cumpărat mașina, nu știi nimic despre ea și înainte de a o vedea, nu aveai nicio nevoie de ea! Acest lucru înseamnă un singur lucru; nu ai nevoie de mașină, ci o vrei doar pentru a te da mare sau pentru a egala prietenul tău. Ar trebui să cumpărați o mașină pentru că aveți nevoie de ea și ceva va merge prost dacă nu o obțineți și nu pentru că o doriți. În caz contrar, va fi o risipă de resurse, iar atunci când vei avea nevoie de fapt de o mașină, nu ți-o vei permite pentru că vei fi irosit deja resursele care ar fi putut fi folosite pentru a o obține.Site cu anunturi vanzari auto online .

Pentru ce aveți nevoie de mașină?

După ce ați confirmat că aveți într-adevăr nevoie de o mașină, trebuie să vă întrebați pentru ce aveți nevoie de mașină. Diferite mașini sunt făcute pentru scopuri și motive diferite. Există cele făcute pentru transportul bagajelor, transportul oamenilor, transportul animalelor și există cele făcute pentru a îndeplini toate aceste sarcini în același timp. Există, de asemenea, mașini făcute pentru aventură sau pentru activități off road, altele pentru călătorii pe distanțe lungi și altele pentru distanțe scurte. O vrei pentru tine sau pentru activități de familie? Trebuie să analizezi în ce categorie se încadrează nevoia ta de mașină. Dacă aveți nevoie de o mașină pentru plimbări off-road, un jeep este ceea ce vă trebuie. Atunci când mergeți la aventuri off-road aveți nevoie de încărcătură suplimentară, iar cu un jeep puteți cumpăra accesorii separate pentru jeep, cum ar fi suporturi pentru a depozita încărcătura suplimentară. Nu vă duceți să cumpărați un Mercedes Benz pentru că nu este proiectat pentru plimbări off-road. Dacă nu găsiți niciun răspuns la această întrebare, nu aveți nevoie de o mașină.

De ce tip de mașină aveți nevoie?

Cealaltă întrebare pe care ar trebui să ți-o pui este ce tip sau marcă de mașină ai nevoie. Mașinile vin în diferite mărci și caracteristici pentru a se potrivi nevoilor și gusturilor dumneavoastră. Luați o mașină care este de marca și are caracteristicile de care aveți nevoie. Pentru a ști care este tipul potrivit, puneți-vă următoarele întrebări; aveți nevoie de o transmisie manuală sau automată? O tracțiune integrală sau pe patru roți? Are accesoriile de care aveți nevoie? Aveți nevoie de ea pentru dumneavoastră, familie și prieteni sau pentru bagaje? După ce luați în considerare aceste întrebări, căutați un tip de mașină care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Care este bugetul dumneavoastră?

După ce ați stabilit nevoia, utilizarea și tipul de mașină de care aveți nevoie, stabiliți bugetul. Aici estimați suma de bani pe care doriți să o cheltuiți pentru mașină. O greșeală comună este făcută de majoritatea cumpărătorilor de mașini. Aceștia iau în considerare doar costul de cumpărare și uită de costul de întreținere. Atunci când elaborați un buget, trebuie să includeți chiar și costul de întreținere. Acest lucru include chiar și costul de alimentare cu combustibil. În cazul în care este vorba de o mașină de afaceri, asigurați-vă că ați calculat dacă afacerea în cauză va rambursa costurile de întreținere și vă va aduce profit în plus. În cazul în care este vorba de un jeep, trebuie să includeți costul care va fi suportat la achiziționarea de accesorii pentru jeep care vin separat. Fă o cercetare despre cât costă întreținerea pe care o necesită lunar tipul de mașină de care ai nevoie. Dacă depășește 20% din salariul tău, nu te orienta spre ea. Nu este mașina potrivită pentru dumneavoastră. Pentru a nu face greșeala de a cumpăra o mașină care te va lăsa fără bani, fă-ți bugetul corect. Din nou, nu uitați să includeți costul de întreținere în calculul bugetului, deoarece unele mașini sunt ieftine la cumpărare, dar scumpe la întreținere, iar invers este adevărat.

Faceți o cercetare de piață

Este vital să efectuați un studiu de piață înainte de a cumpăra în cele din urmă o mașină. Întrebați persoanele care dețin mașini similare cu cea de care aveți nevoie. Aceștia vă vor spune despre performanța acesteia, despre întreținere, despre cei mai buni dealeri auto și despre accesoriile potrivite pe care trebuie să le obțineți pentru mașina dumneavoastră. De asemenea, puteți căuta informații de la vânzătorii de mașini sau de la mecanici

Masini de vanzare

Ivu 


website:ivu.ro

Built with Mobirise ‌

Free Web Site Designer Software