Fruit op de werkplek

Fruit op het werk

Hogere arbeidsproductiviteit, lager ziekteverzuim en collega’s die met plezier naar hun werk gaan, zijn wensen die elke werkgever heeft. Reboost Fruits kan een steentje bijdragen aan het verwezenlijken van die wensen. Daar plukt u de vruchten van. Door de plaatsing van een rijk gevulde koelkast met fruit van de allerbeste kwaliteit grijpen uw werknemers eens naar een verse, gezonde snack.

Met Reboost Fruits vult u de werkplek met vitaminen en voorziet u uw werknemers van een gezonde snack. Bestel eenvoudig online een fruitmand voor op het werk! Vul uw kantoor met werkfruit en voorzie uw werknemers van een gezonde snack. Reboost Fruits steunt u graag met het creëren van een gezonde werkplek.

Deze voedingstoffen zorgen ervoor dat je energie op peil blijft. Vitamine C in groenten en fruit zorgen ervoor dat je meer ijzer uit voedsel kan opnemen (fruit op het werk amsterdam - Reboost Fruits). Ook de anti-oxidanten in groenten en fruit bewaken je gezondheid. Als je iedere dag fruit eet ben je fitter en gezonder en je kan dus plezieriger werken.

fruit op werk fiscaal aftrekbaar Breda

fruit op werk fiscaal aftrekbaar Breda

Denk bijvoorbeeld aan het bespreken van jouw wensen, de fruitmix voor op het werk en de bezorgdag. Deze afspraken leggen we vast. Laat het ons weten wanneer er veranderingen voorkomen door een paar dagen van tevoren een e-mail te sturen. Er staan fruitmanden op locatie en die vullen we ter plekke. Heb je vragen over vers fruit voor op de werkvloer of op jouw kantoor in de omgeving van Rotterdam? Wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.

Fruit op het werk

fruit op de werkvloer Brabant

Het fruit van lokale telers is 100% dagvers. Het beste fruit, direct van het land en daardoor heerlijk smaakvol. Zonder dat het uren in een transportauto ligt en onnodig lang onderweg is. Dat bespaart kostbare tijd, ontzettend veel brandstof en bovendien ons milieu. Wij houden de lijntjes graag kort, zodat je het fruit gewoon ontvangt van een lokale leverancier.

fruit op de werkvloer Brabant

Vers fruit op het werk of kantoor? Breed assortiment

Vervolgens vullen we jullie fruitkist met fruit dat vers wordt geleverd van de teler. Dit is alleen fruit van de beste kwaliteit. Wij maken namelijk gebruik van telers uit de regio, dit proef je. Zodra jouw fruitkist voor op je werk klaar is leveren we deze met eigen bezorging. Doordat de producten verschillend zijn in rijping kan er de hele week van genoten worden.

Wij geloven dat een gezond bedrijf begint bij gezond personeel. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat uw bedrijf zo gezond mogelijk is. Fruit helpt hierbij en het biedt ook nog vele extra’s voor ieder binnen het bedrijf.

Fruit op het werk of thuis bezorgd

Wij bieden niet alleen kant en klare boxen aan, maar kunnen ook een box samenstellen naar jouw wensen. Zijn jullie bijvoorbeeld gek op peren? Dan zorgen wij dat er extra veel peren in jullie fruit op werk zitten!

fruit op de werkvloer Brabant
fruit op werk bezorgen Breda

Voor je het weet staat jouw personeel in Rotterdam en omgeving te springen voor weer een nieuwe mand vers fruit van de beste kwaliteit. Die kwaliteit van het vers fruit halen we altijd van regionale telers. Dat betekent dat al onze fruit- en groentesoorten uit Nederland komen.

Wij bieden voor iedere werkomgeving de juiste fruitpakketten. Denk bijvoorbeeld aan een doosje van 20 stuks vers fruit of juist van 100 stuks fruit en alles wat daar tussenin zit. Geheel aan te passen naar jouw wensen. Zo bekijken we van tevoren welk pakket het best bij jou en je bedrijf past. Meer weten over ons assortiment fruitpakketten?

fruit op werk bezorgen Breda