Industriële Lampen online ~ stoere industriele lampen

Zwarte hanglampen

Wat kenmerkt deze trend? De combinatie van verschillende materialen en het gebruik van grote schroeven en scharnieren zorgen voor de robuuste uitstraling. De meeste fabriekslampen hebben nog steeds de klassieke staal kleur. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren zelf speels rood of blauw (zwarte industriele hanglamp). De combinatie van een stoer en speels uiterlijk zorgt ervoor dat de industrielook in vrijwel elk interieur past.

Op basis van uw interieur, smaak en indeling van bijvoorbeeld de huiskamer zal onze adviseur met u kijken naar de meest geschikte verlichting zoals hanglampen, plafondlampen en eventueel waar mogelijk, wandlampen. Met name wandlampen worden vaak overgeslagen vanwege het ontbreken van voldoende 230 volt aansluitpunten in de muur, bij een grondige verbouwing kunt u deze vanzelfsprekend hier in mee nemen.

Verlichting en lampen online kopen

Verlichting en lampen online kopen

Vind bij Sfeerlampen glazen hanglampen en houten hanglampen voor in de woonkamer, die met hun mooie design extra opvallen. Bij Sfeerlampen.nl vind je voornamelijk veel glazen hanglampen en houten hanglampen. Glazen hanglampen hebben diverse designs en geven veel en warm licht. Het glas dimt het licht een klein beetje. Hierdoor wordt de hele kamer op een zachte, warme manier van licht voorzien.

Hanglamp kopen? Uniek, groot & trendy

Dit geeft een speels effect aan je woonkamer. Industriële hanglampen zijn tegenwoordig erg populair. Hanglampen industrieel hebben een stoere en moderne uitstraling. De lampen zijn afgewerkt met robuuste materialen. Hang grote design lampen in het armatuur om de lamp tot een ware eyecatcher te maken. Hanglampen boven de eettafel zorgen niet alleen voor meer verlichting, maar ook voor meer sfeer.

Hanglamp kopen? Uniek, groot & trendy

Hanglampen online kopen, industriële stoere Lampen

Waar moet je op letten bij de aanschaf van deze industriële lampen? Het begint bij de ruimte. Welke ruimte wil je belichten? Ben je opzoek naar eyecatcher voor de eetkamer, woonkamer, boven de eettafel, of voor in de slaapkamer? Rond 1750 ontstonden de grote fabrieken. De gloeilamp deed honderd jaar later zijn entree en zorgde voor een ware revolutie.

Meer dan een gewone lampenwinkel

Ben je op zoek naar een prachtige hanglamp voor in de keuken, eetkamer of voor in de hal van jouw woning? Wij bezorgen onze lampen door héél Nederland en België.

Hanglamp kopen? Uniek, groot & trendy
Zwarte hanglampen

Zacht licht voor een romantisch diner. Of juist een heldere lamp om een goed boek bij te kunnen lezen. Verlichting is zeer bepalend voor de sfeer in je woning. Die ene bijzondere hanglamp boven de eettafel, in de gang of in de slaapkamer kan dan ook zomaar eens het verschil maken.

Zwarte hanglampen