SERVISE
ØLGLASS
VINGLASS
JULESERVISE
SKJÆREFJØL
KNIVER
GRYTER
KARAFFEL
LYSESTAKE
KRYDDER

Kjøkkenutstyr på Nett

Velkommen til denne minisiden til kjokkenutstyr.net. Her vil du få en liten oversikt over hva vi markedsfører, og ulikt kjøkkenutstyr du finner omtaler av på nettsiden.

Kjokkenutstyr.net er en affiliateside der du finner omtaler om det aller meste innen kjøkkenutstyr og interiør til hjemmet. Vi sammarbeider med flere ulike nettbutikker innen kjøkkenutstyr og interiør, og kan med det tilby et bredt utvalg av produktomtaler.

Servise

Servise og Servisedeler

Et servise er gjerne med å løfte måltidet, og setter det samtidig inn i den rollen du ønsker. Til høytidelige måltider har man gjerne et finere penservise, mens man kan ha andre typer serviser til hverdags. Noen liker mer fargerike serviser, mens andre synes klassiske og enkle serviser passer best.

Servise

Ølglass

Ølglass

Ulikt øl krever ulike ølglass. Dersom du skal ha en lys pilsner i solveggen ønsker du gjerne at ølglasset skal være litt stort og romslig, men skal du nyte en mer avansert og mørkere øl passer det gjerne bedre med et mindre ølglass. Det finnes mange ulike ølglass på markedet, både i ulikt design og ulike prisklasser.

Ølglass

Vinglass

Vinglass

For å få det beste ut av vinen, sies det at det er ønskelig med et godt tilpasset vinglass. Ved siden av hvitvin og rødvin kan vin gjerne også deles opp i ulike druer og distrikter. Dette gjør at man gjerne ønsker å ha litt ulike vinglass i kjøkkenskapet. Vi omtaler en rekke ulike vinglass serier fra kjente leverandører.

Vinglass

Juleservise

Juleservise

Når julen nærmer seg, er det på tide å ta frem juleserviset. Mange har sine favoritter, som de gjerne har tatt med seg fra juleminner hos foreldre eller besteforeldre. Andre ønsker å ha en mer personlig eller moderne stil der de velger et juleservise som passer de. Blant juleservisene finner du serviser med mye farger, og andre mer nøytrale.

Juleservise

Skjærefjøler og Skjærebrett

Skjærefjøler og Skjærebrett

Skjærefjøla er et verktøy man gjerne glemmer når man snakker om kjøkkenutstyr. Samtidig er det også gjerne det kjøkkenutstyret man benytter mest. Skjærefjøler finnes i ulike utgaver både i tre og i plast. Ulike råvarer krever gjerne at man har en egnet skjærefjøl. Samtidig skal skjærefjølen også passe inn interiørmessig. Enten den er i bruk, eller den hviler langs veggen på kjøkkenbenken.

Skjærefjøler og Skjærebrett

Kniver og Knivsett

Kniver og Knivsett

En god kokk kjenner sine kjøkkenkniver. Selv om man ofte klarer seg godt med en god brødkniv, finnes det et bredt utvalg av mer spesialiserte kokkekniver. Om du ønsker å ta neste steg som hobbykokk, kan det være lurt å finne seg en kniv som gjør arbeidet enklest mulig. Ved siden av brødkniv finner man også kniv til sløying av fisk, kniv til kjøtt, kniv til frukt og grønnsaker og annet.

Kniver

Gryter og Kjeler

Gryter og Kjeler

En god gryte er et praktisk redskap når man skal lage middag, og gjerne om man har gjester. Gryter egner seg godt til gryteretter, men kan også benyttes til andre måltider. Gryter kommer gjerne som jerngryter eller støpejernsgryter, eller som stålgryter.

Gryter

Karaffel

Karaffel

Når man snakker om karaffel tenker man både på vinkaraffel og vannkaraffel. Vinkaraffelen er pen å servere med, men hovedoppgaven er allikevel å få rotert vinen slik at man får mer oksygen og mer smak inn i vinen. Vannkaraffelen er flott til servering, og kan også gjerne benyttes som kjøleskapskaraffel for å ha kaldt vann tilgjengelig.

Karaffel

Lysestaker

Lysestaker

Når man skal kose seg med god mat, er det alltid hyggelig å pynte litt. Her kommer lysestaken inn. På sidene våre finner du omtaler om en rekke ulike lysestaker fra kjente interiørmerker. Dette er lysestaker som kan benyttes på matbordet, eller lysestaker man kanskje har i vinduskarmen eller på tv-benken.

Lysestaker

Salt og Pepper

Salt og Pepper

Mange har ulike preferanser når det kommer til krydring av mat. Mens noen liker mye salt, er det andre som ønsker å redusere saltmengden så mye som mulig. På grunn av dette er det vanlig å ha salt og pepper bøsser stående på matbordet når maten serveres. Vi har omtalet et bredt utvalg av salt og pepperkverner, samt salt og pepperbøsser.

Salt og Pepper

Kjøkkenutstyr på Aws Kjøkkenutstyr på Azure Kjøkkenutstyr på Google Storage

ZENDESK
REDDIT
FLICKR
FLIPBOARD
MICROSOFT

NOUW
INSTAPAPER
SLIDES
MEDIUM
SCOOPIT