Voranc Nepremičnine d.o.o.

Ustvarjamo prostor za vaš življenjski slog

Pošlji povpraševanje

Poslanstvo


Naše poslanstvo je ustvarjanje vrednosti za naše stranke in investitorje z učinkovitim upravljanjem nepremičninskih naložb. S poudarkom na kakovosti in trajnostnem razvoju nepremičnin ter s strokovno ekipo želimo doseči stabilne donose in dolgoročno rast vrednosti naših naložb. Z zavezanostjo k strankam in odgovornim ravnanjem bomo gradili močne odnose in gradili ugled našega podjetja v skupnosti.
Ustvarjenanje "win-win" situacij je naš uspeh.

Nakup nepremičnin

Imate nepremičnino, ki bi jo radi prodali? Svetovanje in pomoč pri prodaji vam zagotovimo mi. Poskrbimo, da je prodaja vaše nepremičnine optimalna in za vas dobičkonosna.

Prodaja nepremičnin

Na vsako našo investicije v nepremičnine gledamo kot starš na lastnega otroka. Vsak atom naše moči in vso znanja vložimo vanj, da zraste in postane naš ponos.

Prenova nepremičnin

Prenova nepremičnin je velik del našega poslovanja. Je zelo kompleksna in pa seveda draga, če se je ne lotimo pravilno. Tu smo zato, da se vam kaj takega ne more zgoditi.

Zakaj izbrati nas


Popolna predanost kvaliteti in brezhibni izdelavi.

Fleksibilnost in prilagodljivost sta naši odliki.

Izkušnje

Imamo dolgoletne izkušnje v naši panogi ter širok spekter znanja, ki ga lahko uporabimo za reševanje različnih izzivov naših strank.

Kvaliteta

Naša storitev ali izdelek je zasnovan z najvišjimi standardi kakovosti, kar zagotavlja zadovoljstvo strank in dolgoročno zvestobo.

Prilagodljivost

Prilagodimo se potrebam naših strank in smo fleksibilni pri oblikovanju rešitev, ki ustrezajo njihovim specifičnim potrebam. Za lažjo predstavo, vam končno rešitev izrišemo v 3D.

Osebni pristop

Naša ekipa se osredotoča na osebni pristop, pri čemer se posvetimo posameznim strankam in zagotavljamo, da so njihove potrebe zadovoljene na najboljši možen način.

Storitve


Ustvarimo vam dom!
Dom po vaših željah!

Naš Tim


S skupnimi močmi gradimo podjetje, ki bo s svojo profesionalnostjo in osebnim pristopom prepričalo vsakega stranke, ki išče zanesljivega partnerja pri gradnji, nakupu ali prodaji nepremičnine.

Tomaž Pirc

Direktor

Kristina Babič

Prodaja/Nakup nepremičnin

Aleksander Katulus Vidmar

Stiki z javnostjo in investicijski inženiring

Anton Grilc

Pravne zadeve

Grilc, Starc & Partnerji

Kontaktirajte nas

Celovška cesta 99B, 1000 Ljubljana

Telefon: (+386 31 335 789)