Gymutrustning

Gymutrustning

Gymutrustning eller Kompletta Gym. Vi auktionerar, förmedlar, säljer gymutrustning & begagnade kompletta Gym direkt från Gym & företag över hela Sverige.

GymAuktioner Sverige AB byter namn till GymAuktioner Sport & Träningsutrustning i Gbg AB då vår framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar och auktionerar.

GymAuktioner's Gym & Motionskonsulter

Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning. För det första är det inga andra Auktionsfirmor och gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym.

Enligt MaXimus har Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Vi är idag en komplett leverantör av GymAuktioner med ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar gymutrustning av alla märken.

Fynda Gymutrustning på Auktion på de ledande auktionssajterna i Sverige. Alla som någon gång deltagit vid en auktion vet hur nervigt det kan vara, men framförallt hur härligt det känns att ropa in ett riktigt fynd, vare sig det gäller en antikvitet eller ett unikt samlarobjekt.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu. Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men konkurrensen om medlemmarna väldigt stor.

Fynda Gymutrustning på GymAuktioner

Men visste du att det även går att fynda träningsredskap, Gymutrustning och begagnade gym på auktion?

På en GymAuktion i Sverige kan träningsutrustning och kompletta gym från världsledande varumärken bli dina till ett riktigt fyndpris. Allt du behöver göra är att buda på någon av dina favoritmaskiner!

Här presenterar vi de ledande auktionsfirmorna i storleksordning enligt sökordsanalysbolaget Ahrefs:

1. Klaravik är ett av landets ledande auktionsföretag som har 201 000 sökningar på klaravik per månad.
2. Kronofogden med auktionstorget som har 180 000 sökningar på kronofogden.
3. PS auction som har 29000 sökningar på Ps auction.
4. Units som har 10 000 sökningar på units.se
5. Toveks som har 10 000 sökningar på tovek.se
6. Konkursauktioner som har 7400 sökningar på Pn-trading.
7. Netauktion som har 6400 sökningar på netauktion.se
8. GymAuktioner i Sverige är auktionsfirman för dig som brinner för motion och hälsa och vill ta din träning till nästa nivå. Auktioner med bästa och korrekta produktbeskrivningar.

GYMAUKTIONER SVERIGE - Hitta bra gymutrustning online

Upptäck ett stort utbud av nätauktioner där det är smidigt att lägga bud på gymutrustning online.

Auktioner av begagnad gymutrustning hjälper till med en viktig omställning mot konsumtion med mer förnuft.

Gymredskap och Träningsutrustning är ofta mycket robusta maskiner som håller för användning under många år. Investera i prisvärda inventarier till den nystartade verksamheten eller komplettera den befintliga med ännu fler modeller för att kunna erbjuda större variation i den träning som utförs.

Gymutrustning

Butik Träningsutrustning

Träningsutrustning Vasastan Stockholm

Här hittar du senaste nytt från GymAuktioner och vad som händer på begagnatmarknaden för gym- och träningsutrustning

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu. Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men konkurrensen om medlemmarna väldigt stor

Våra senaste artiklarna finns här:

Fynda och Köp Motionscykel hos GymAuktioner. Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Spinningcykel

Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med Spinningcykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning

Roddmaskin & Stakmaskin

Vi hjälper dig med att hitta en billig Roddmaskin-Stakmaskin i garanterad hög gymkvalitet & som passar ditt behov.

Träningsutrustning Vasastan Stockholm
Träningsprodukter Mölndal

Träningsprodukter Mölndal

Vi på GymAuktioner älskar Gymutrustning

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym och ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager.

De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment, men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.

Finansiering av Gymutrustning eller Kompletta Gym

GymPartner Finance erbjuder leasing vid köp av Nya-Begagnade Gym från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster PRO.

GymPartner Göteborg.
Martin Börjesson
076-3933057

GymPartner Mölndal
Dan Hamlet
070-8789400

Finansiering av Träning och friskvård

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av Träning och friskvård, produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal.

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer, Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Träningsutrustning Göteborg

Företagsgym - Gymutrustning till Företag - Allt du behöver veta för att bygga det perfekta företags-gymmet Tycker du som oss? Att det dyker upp ett gym i på varje gata och antalet människor med träningskläder som springer runt på gatorna är så många att man börjar ifrågasätta om alla är medlemmar hos Nordic Wellness eller Sats.

Företagsgym - Gymutrustning till Företag

Samtidigt kan man på gym-marknaden se att lågprisgymmen ofta tappar i kvalité samtidigt som de bra gymmen börjar kosta upp mot 500-600kr i månaden för ett gymkort.

Och det blir några tusenlappar på ett år för varje anställd, vilket givetvis innebär att fötetagsgymmet helt plötsligt inte bara blir en tidsbesparande lösning - på längre sikt kan det dessutom vara en ekonomisk investering i både tid och pengar.

Och vi ser det tydligt i vår försäljning för samtidigt som vi kan se att gymbyggandet ökar så ser vi också att antalet seriösa företag som bygger gym till personalen blir allt fler.

Begagnad Gymutrustning till Företag ökar otroligt

Svensken har gått från att handla sitt gym på tv-shop till att handla robusta, solida grejer som håller i tio år och som faktiskt används.

Så i vår guide nedan tänkte vi reda ut begreppen en gång för alla och hjälpa dig som faktiskt vill bygga ett riktigt ordentligt företagsgym.

Varför bygger man ett företagsgym?

Det finns en mängd olika anledningar att bygga sitt egna gym på företaget, men de två största måste ändå vara:

1. Tidsbesparingen - att slippa pendla fram och tillbaka till ett gym en lördagsmorgon, eller anpassa sitt pass efter gymmets öppettider är faktiskt inte särskilt motiverande när man har ett helt liv vid sidan av som ska skötas.

2: Slippa vänta på sin tur - Allt vore lugnt om du kunde gå och träna klockan 14 på dagen när gymmen står tomma och allting är ledigt, men nu är det inte klockan 14 man tränar - det är på morgonen eller efter jobbet och då är gymmen fullproppade med människor som vill åt exakt samma redskap som dig.

Utöver detta så är det ju också trevligt att själv få välja musik, att slippa släpa runt på träningskläder, att slippa alla ungdomar som skriker eller står eller sitter i vägen, samt slippa alla dessa mängder av människor som bara sitter och tittar på sina mobiler.

Kostnaden för ett företagsgym?

Det enkla svaret är givetvis "det beror på", men om du bara önskar standardprodukterna i form av en bänk, ställning, skivstångs-set och hantlar så hamnar du inklusive frakt på knappt 15.000kr.

Tar c:a 10 m2 i golvyta

Du kan se exempel på ett sådant Minigym här!

En mer avancerad utövare kanske dock önskar en Halfrack eller ett Powerrack istället för ställning, och en stabilare bänk samt tyngre hantlar och då går man upp några tusenlappar i pris.

Se exempelvis vårt paket för er med högre takhöjd, Utöver basprodukterna är det ofta någonting mer man vill fylla på med så som stretchmatta, gymboll, kanske ett löpband, crosstrainer eller en motionscykel.

Det mest avancerade företagsgymmet vi byggt gick på 550.000kr, och skulle väl egentligen kunna användas som Traditionellt gym för en mindre by - men för oss vanliga dödliga småföretagare kan man bygga ett bra hemmagym för någonstans runt 15.000-45.000kr.

En kostnad som kan jämföras med exempelvis 2års gymkort för två anställda (500kr/månad x 12 x 2 = 24000kr). Så om de istället för träna på gym i två år skulle träna på företaget, så kan du bygga en riktigt bra bas - och om du ser det på tio års sikt så kan du bygga något riktigt fantastiskt.

Lokal/yta för ett företagsgym?

Den största svårigheten när det handlar om att bygga gym på företaget handlar om ytan/lokalen och var man ska ställa utrustningen.

Vi rekommenderar att man har i alla fall 10kvadrat att bygga på så att man får plats med en lyftställning och en skivstång - samt kan ställa av skivstången och köra exempelvis marklyft.

Allt över 10kvadrat är en bonus. En punkt som många missar i sitt gym är att kolla takhöjden.

Om man har 245 cm i takhöjd sp rekommenderar vi alltid höga Halfrack eller Powerracks så att man kan utföra många tex, ryggövningar med billiga träningsredskap såsom Romerska ringar, TRX-band etc.

Med olika kraftiga gummiband kan du tex. få hjälp upp när du kör sk. Chins eller Dips.

Det är vanligt att man ställer in sitt gym i en skrubb eller ett förråd och då är takhöjden ofta något begränsad - om så är fallet så fråga oss gärna om vilka ställningar eller maskiner som passar just dig så att du faktiskt får plats med det du önskar.

På våra olika Powerracks eller Halfracks och liknande står dessutom höjden alltid skrivet i beskrivningen, så att du kan se så att dina produkter får plats.

Vi rekommenderar att gymmet så ofta som det är möjligt läggs på bottenplan för att undvika vibrationer och dunsar i taket. Om du tänkt ha gymmet på en ovanvåning så kolla noga vad som gäller med avseende på belastning.

När det sedan gäller själva golvet så är en gummimatta inte helt fel för att undvika slitage och överdrivna dunsar.

Vi säljer både pusselmattor och matta på rulle och priset ligger någonstans mellan 350-595kr/kvadraten beroende på modeller och storlekar. Men fråga gärna om du är osäker.

Träningsutrustning i företagsgym?

Vi har en förkärlek till styrkeutrustning och vi ska nog erkänna att skivstången är vår absoluta favorit.

Så för oss är ett gym ett gediget skivstångspaket (gärna med fullstor olympisk stång om det får plats), en skivstångsställning, en bra bänk, samt ett hantelpaket.

Mer än så behövs egentligen inte för att kunna köra samtliga basövningar och en mängd olika utfyllnadsövningar.

Men i steg 2 hade vi även kollat på en stretchmatta, en gymboll, en trx och en foam roller.

Och i steg 3 om ekonomin finns hade vi valt att lägga till någon sorts motionsprodukt, så som roddmaskin, löpband eller cykel.

Du hittar marknadens största sortiment för hemmagym här...

Träningsutrustning Göteborg
Gym Konkurs
Gym Konkurs

Att tänka på när man bygger gym på företaget?

Ett väldigt vanligt misstag som vi hör när det gäller gym är att det är någonting som skett i förbifarten.

Man har varit på någon sportaffär eller marknad, sett någon slags "Multigym" typ kombinations-produkt och tänkt att "det där är ju bra, där kan man träna hela kroppen".

Sedan monterar knappt upp den förrän den börjar skramla och snart blir den stående helt oanvänd.

Gym som köps till ett företag, köps inte i en Sportaffär på en stormarknad

Det är som att gå till rörläggaren, när man har tandvärk...

Ett bra gym uppfyller era behov och byggs med produkter som du faktiskt vill ha.

Fundera på vad ni vill kunna träna och vad ni faktiskt kommer att träna.

Är ni osäkra så kontakta oss på mejladressen längst ner på sidan här... Så hjälper vi er.

Ett annat vanligt problem är att man är lite för "ekonomiskt lagd" eller helt enkelt snål. Man köper gymutrustning som inte riktigt håller måttet.

Skillnaden i pris mellan en bra skivstång och en dålig skivstång behöver inte vara många hundralappar - men den dåliga skivstången börjar rosta efter något år, medan den bra skivstången räcker i 20 år.

I längden blir det betydligt billigare att satsa på träningsutrustning som aldrig behöver bytas ut eller uppgraderas.

GymAuktioners världsledande varumärken med Gymutrustning av hög kvalitet

All gymutrustning som lämnar vårt lager har blivit genomgången av våra servicetekniker. Vi lämnar 6 månaders reservdelsgaranti.
Vi erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad gymutrustning & ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300st maskiner i lager - Se våra kategorier


Välkommen att kontakta om du har frågor eller funderingar som rör våra frakter av begagnade träningsmaskiner eller annan gymutrustning som vi har.
GymAuktioners varumärken i hög kvalitet
GymPartner Träningsutrustning
GrandMaster Fitness

TechnoGym
Life Fitness
Precor
Life Fitness Secondhand
Eleiko
Startrac PRO
Cybex
Concept
Body Solid
Nautilus
Rusta
Nordic Gym
Casall PRO
Gymtec
Gymgrossisten
CL Fitness
Fit-interior är ITALIENSK DESIGN
Reebok
Impulse
Speedfit
MM Sport
Eurosport Fitness
Booty Builder Platinum
Les Milles Body Pump
Master Sport
Gymleco
Ziva PRO
MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! In the meantime you can find me here or on about.me

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Andra söker och köper just nu denna Gymutrustning i högsta Världsklass från Våra Varumärken i Nytt-Begagnat

 • Bodypump – Köp Online | GymPartner
 • Gymutrustning – Köp Online | GymPartner
 • MM Sports historia – GymPartner
 • Sveriges bolag på allabolag.se – GymPartner
 • ELEIKO VIKTPAKET STYRKELYFT 307,50Kg | GymPartner
 • Gymutrustning eller Kompletta Gym Hos GymPartner.nu
 • Internationell Skivstång 20kg Eleiko hög kvalite’ beg.
 • Ryggmaskiner – Köp Online | GymPartner
 • ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST? – GymPartner
 • Cable Cross – Köp Online | GymPartner
 • Sveriges Företag på Hitta.se 2022 – GymPartner
gymutrustning hemma

Sommarens mest lästa artiklar hos GymPartner handlar inte om Covid-19, SARS-CoV-2 eller bara coronaviruset.

Även om träningsåret även i år till stor del har präglats av den dödliga pandemin är det långt ifrån det enda som har engagerat er besökare.

Många "fyndade" begagnade gymmaskiner på GymAuktioner.se under Junimånad

Inom kategorin Gymutrustning gick det att hitta en stor variation av gymmaskiner och gymredskap som exempelvis Löpband, Crosstrainer, Armmaskiner, Axelmaskiner, Bröstmaskiner och Benmaskiner och mycket mer.

Här finns billiga vikter, skivstänger, hantlar, kettlebells och allt annat du kan behöva för att "Hemmagymma"

Sommarens mest lästa artiklar hos GymPartner

Vår lista över årets mest lästa artiklar vittnar om stor nyfikenhet inom gymbranschens olika områden.

Här är listan över Sommarens mest lästa artiklar, hos GymPartner Träningsutrustning i Mölndal:

Uppdaterad artikel om Alla bolag -556730-7367 Den 16 Oktober 2022

 • Bodypump - Köp Online | GymPartner
 • Gymutrustning - Köp Online | GymPartner
 • MM Sports historia - GymPartner
 • Sveriges bolag på allabolag.se - GymPartner
 • ELEIKO VIKTPAKET STYRKELYFT 307,50Kg | GymPartner
 • Gymutrustning eller Kompletta Gym Hos GymPartner.nu
 • Internationell Skivstång 20kg Eleiko hög kvalite' beg.
 • Ryggmaskiner - Köp Online | GymPartner
 • ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST? - GymPartner
 • Skivstänger och Vikter - Köp Online | GymPartner
 • Cable Cross - Köp Online | GymPartner
 • Löpband - Köp Online | GymPartner
 • Fynda begagnade gymmaskiner - GymPartner
 • Begagnade Kettlebells Eleiko 12kg | GymPartner
 • Begagnade Viktskivor Powerlifting Eleiko | GymPartner
 • Les Mills Bodypump skivstångsset från GYMPARTNER
 • Assault AirBike är Träning för hela kroppen | GymPartner
 • Motionscykel - Köp Online | GymPartner
 • Sveriges Företag på Hitta.se 2022 - GymPartner
 • Komplett Hantelpaket med hantelställ | GymPartner

Om du bor i Linneområdet så hittar du oss på GymAuktioner Sport & Träningsutrustning Träningsutrustning med lager & utställning i Mölndal.

Vi har sedan 1983 specialiserat oss på de största varumärkena i världen tex. Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex. GrandMaster och Startrac.

Även om GymAuktioner Sport & Träningsutrustning säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Motionsredskap i kommersiell kvalitet & Träningsredskap, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Vi har allt från Crosstrainer Precor till Precor Crosstrainer EFX885 | GymAuktioner Sport & Träningsutrustning

kunders omdömen på Reco

Vad tycker GymAuktioner Sport & Träningsutrustnings kunder om oss som har ett extremt stort intresse för att hjälpa personer att nå sina fysiska & psykiska hälsomål så som styrka, kondition, muskelvolym och målvikt.

Lägg gärna ett omdöme om produkten du köpt så hjälper du andra att göra rätt val! Väljer du att samtidigt ladda upp en bild på produkten du handlat är du med och tävlar om ett presentkortvärde 500kr.

Dela din köpupplevelse

Vi skulle uppskatta om du ville lägga 1 minut på att dela med dig av vad du tyckte om din köpupplevelse hos oss.

Nämn gärna den eller de produkter du valde att köpa och gärna vad du tyckte om den eller de.

Våra senast sålda Motionsredskap i kommersiell kvalitet & Träningsutrustning, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

MM Sports Din GymAuktioner Sport & Träningsutrustning

Gemensamt Gym i Bostadsrätt BRF

gymutrustning hemma