امریکا حدود هفت هزار زندانی داعش را از سوریه به عراق منتقل می‌کند

اتاق خبر

فرماندهی مرکزی ارتش امریکا (سنتکام) اعلام کرده است که مأموریت انتقال زندانیان داعش از شمال‌شرق سوریه به عراق را آغاز کرده است.

سنتکام گفته است که این مأموریت دیروز (چهارشنبه، ۱ دلو) با انتقال ۱۵۰ زندانی داعش از یک مرکز بازداشت در «حسکه»ی سوریه به یک محل امن در عراق آغاز شده است.

در اعلامیه‌ی سنتکام آمده است که در مجموع حدود هفت هزار زندانی داعش از سوریه به مراکز تحت کنترل عراق منتقل خواهند شد.

ادمیرال برد کوپر، فرمانده سنتکام گفته است که تسهیل انتقال منظم و امن زندانیان داعش برای جلوگیری از هرگونه فرار که می‌تواند به‌صورت مستقیم امنیت امریکا و منطقه را تهدید کند، حیاتی است.

او افزوده است که سنتکام در هماهنگی کامل با شرکای منطقه‌ای، از جمله دولت عراق عمل می‌کند و از نقش آنان در تضمین شکست داعش سپاس‌گزاری کرده است.

سنتکام گفته است که در سال ۲۰۲۵ میلادی با شرکای منطقه‌ای خود بیش از ۳۰۰ عضو داعش را در سوریه بازداشت و بیش از ۲۰ نفر از اعضای این گروه را کشته‌ است.

مأموریت انتقال زندانیان داعش از سوریه به عراق پس از آن انجام شده است که در روزهای اخیر ۱۲۰ عضو این گروه از یک زندان در شرق سوریه فرار کردند.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه