فروریختن معدن سنگ در کنر یک کشته و دو زخمی برجای گذاشت

آذر

منابع محلی در کنر گزارش دادند که براثر سقوط یک سنگ بر روی معدنچیان در معدن سنگ‌های قیمتی در ولسوالی چپه‌دره، یک معدنچی جان باخته است و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به‌گفته‌ی منابع، این حادثه حوالی ساعت ۷:۰۰ صبح امروز (چهارشنبه، ۸ دلو) در منطقه‌ی «سوری‌غار» ولسوالی چپه‌دره رخ داده است.

این منبع افزود که مجروحان این حادثه برای درمان به یک مرکز صحی محلی منتقل شده‌اند.

در همین حال، خبرگزاری باختر در کنر که تحت کنترل طالبان است نیز گزارش داده است که در اثر سقوط یک سنگ بر روی معدنچیان در ولسوالی چپه‌دره این ولایت، یک معدنچی جان باخته است و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

این در حالی است که پیش از این نیز تعدادی از معدنچیان در حوادث مشابه در کنر کشته‌شده و زخمی شده‌اند.

در این ساحه معادن مختلف از جمله بیروج، کونزیت و بلور وجود دارد.

پیش از این هم حوادث مشابه در این معدن رخ داده و جان معدنچیان را گرفته است.

استخراج غیرحرفه‌ای و ناایمن و همچنین نبود امکانات ایمنی برای کارگران از عوامل این حوادث مرگ‌بار دانسته می‌شود.

استخراج معادن و منابع زیرزمینی افغانستان تحت کنترل طالبان به‌گونه‌ی گسترده جریان دارد. گفته می‌شود طالبان در تلاش تأمین بودجه‌ی خود از طریق معادن اند؛ اقدامی که مخالفان طالبان آن را تاراج سرمایه‌ی افغانستان می‌دانند.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه