دو شهروند پاکستان در حملات موشکی ایران بر امارات متحده عربی کشته شده‌اند

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Photo: Geo News

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان تأیید کرده است که دو شهروند این کشور در حملات موشکی ایران بر امارات متحده عربی کشته شده‌اند.

نخست‌وزیر پاکستان امروز (یک‌شنبه، ۱۷ حوت) با نشر پیامی گفته است که از مرگ این دو شهروند کشورش عمیقا متأثر شده و با خانواده‌های آنان ابراز همدردی می‌کند.

شهباز شریف افزوده است که نمایندگی دیپلماتیک این کشور با مقام‌های دبی در ارتباط نزدیک است تا جنازه‌ها را به پاکستان منتقل کند.

براساس گزارش جیو‌نیوز، یک راننده‌ی پاکستانی دیروز در منطقه‌ی «البرشا» در دبی در پی برخورد یک ترکش موشک به موترش کشته شده است.

این رسانه افزوده است که پیش از این یک شهروند دیگر پاکستان در ابوظبی براثر برخورد ترکش موشک کشته شده بود.

ایران در پی آغاز جنگ با امریکا و اسرائیل، بارها به شهرهای امارات متحده عربی حمله کرده است.

مقام‌های ایران می‌‌گویند که آنان پایگاه‌ها و مقرهای متعلق به امریکا را هدف قرار می‌دهند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

حمایت می‌کنم

در افغانستان، جایی که آزادی رسانه‌ها، مانند بسیاری از آزادی‌های دیگر، سرکوب شده است، اطلاعات روز به ایستادگی در برابر سرکوب ادامه می‌دهد.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه