طالبان قرارداد استخراج معدن «پولی میتال» فاریاب را با یک شرکت خصوصی امضا کردند

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Photo: @MoMPMinistryAFG

وزارت معادن و پترولیم طالبان می‌گوید که قرارداد استخراج ۱.۱۲ کیلومتر مربع از معدن «پولی میتال» ساحه‌ی «سه کوه» ولسوالی کوهستان ولایت فاریاب را با «شرکت استخراج معادن ابوسعید» امضا کرده است.

این وزارت امروز (یک‌شنبه، ۱۳ ثور) با نشر اعلامیه‌‌ای از امضای قرارداد استخراج این معدن با سرمایه‌گذاری ۲۴ میلیون و ۳۳۲ هزار دالر و به مدت ۳۰ سال خبر داده است.

وزارت معادن و پترولیم طالبان گفته است «رویالتی» این معدن ۱۶ درصد طلای خالص تعیین شده است.

این وزارت افزوده است که با استخراج این معدن، زمینه‌ی کار برای ۱۳۰ نفر فراهم خواهد شد و شرکت قراردادی برخی خدمات اجتماعی را نیز ارائه خواهد کرد.

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان به‌صورت گسترده استخراج معادن کشور و فروش محصولات آن را آغاز کرده‌اند.

استخراج معادن کشور و فروش محصولات آن از سوی طالبان با انتقادات گسترده نیز مواجه شده است و برخی از جناح‌های سیاسی این گروه را به «تاراج معادن» کشور متهم کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه