Нощувки Варна

Нощувки Варна

Причини да резервирате апартамент за нощувки за следващата си ваканция. Високите цени на хотелите ви притесняват? Може би просто бойкотирате необходимостта да резервирате няколко хотелски стаи за семейната си почивка. Или просто не можете да намерите хотел в центъра на града, който да ви допада. Възможност, за която може би не знаете, са апартаментите за нощувки - алтернатива на хотел, която дори е по-добра.

Апартаментите за нощувки дават на любителите на ваканционни апартаменти всичко, което им харесва в това преживяване, като в същото време работят като професионален бизнес с допълнителни удобства. Апартаментите за нощувки са ваканционен апартамент и хотел, като съчетават най-доброто от двата свята.

Апартаменти за нощувки Варна

Карта на Варна Център

Времето във Варна

Нощувки Варна


Contact Us Today!
+359888862299

Апартаменти Теви

https://teviapartments.com/

Апартаменти за нощувки Варна

Ето няколко причини да резервирате настаняване в апартамент за следващата си почивка.

Притесняват ли ви високите цени на хотелите? Може би просто отказвате да резервирате няколко стаи в хотели за семейната си почивка.

Възможно е да не успеете да намерите хотел, който да отговаря на нуждите ви в центъра на града.

Обслужваните апартаменти са още по-добра алтернатива на хотелите.

Почиващите могат да се насладят на всичко, което е характерно за апартаментите със закуска и спане, като в същото време се третират като бизнесмени с допълнителни удобства.

С апартаментите за нощувка можете да съчетаете най-доброто от хотелите и от ваканциите под наем.

В апартаментите за нощувка получавате повече пространство.

Понякога просто се нуждаете от повече пространство.

Хотелите могат да бъдат трудни за семейства.

Ако децата ви са малки и искат да споделят едно легло, четиристайните жилища са добър вариант.

Ако имате повече от четирима членове на семейството или тийнейджъри, единична стая не е достатъчна.

Уединението е нещо, което всеки оценява.

Тя може да помогне за намаляване на напрежението в семействата, които са заедно 24 часа в денонощието.

Не е необходимо да резервирате повече от един апартамент или хотелска стая, когато отсядате в апартаменти тип "нощувка със закуска".

Многото спални не означават непременно, че времето за лягане е за децата, но не е задължително да бъде и за възрастните.

Придържането към часовете за лягане на децата ви може да ви предпази от прекъсване на ваканцията от раздразнителни или предизвикващи истерии деца.

Наемането на апартаменти за нощувка е достъпно.

Ние разбираме.

Разбираме, че хотелите могат да бъдат скъпи, особено за малки групи или семейства, които пътуват заедно.

Резервирането на повече от една стая може да изглежда като разхищение.

Семейство с ограничен бюджет бързо може да се окаже затруднено да си позволи 2-3 хранения навън на ден.

Нощувките се предлагат напълно обзаведени и оборудвани с всичко необходимо, включително печка, микровълнова фурна, кафемашина, хладилник, фризер и всички необходими кухненски прибори.

Можете да готвите точно по същия начин като у дома с всички необходими съдове и прибори.

Дори пътуването до магазина за хранителни стоки може да бъде приятно.

Големи групи от хора могат да бъдат настанени в една обслужвана сграда, като апартаментите варират от една до четири спални.

Това е идеално за големи житейски събития като сватба или важна годишнина.

На спокойното празненство могат да се насладят всички, докато приятелите и семейството ви разполагат с уединението и свободата на собствените си апартаменти.

Освен това те имат удобството да са близо един до друг, когато имат нужда.

Собствениците на апартаменти също така имат възможност да избират местоположението на сградата.

Имате много възможности да изберете най-добрия район, в който да прекарвате времето си.

Много от пътуващите предпочитат да изпитат местните преживявания, вместо хотелите, които често са разположени по главните пътни артерии.

Висококачествените сгради на по-малко посещавани улици позволяват на гостите да се докоснат до по-местни преживявания.

Апартаментите не разполагат с общи части като ресторанти или бюфети.

Това не позволява на клиентите да се отклоняват един от друг и осигурява социална дистанция.

За заетите хора това ще спести време и ще избегне дългите опашки.

Ако сте отседнали в хотел, времето може да се окаже проблем.

Апартаментите ви позволяват да живеете като собственик на жилище и личното ви пространство е гарантирано.

YouTube Video

YouTube Video

Апартаменти за нощувки Варна Links:


Contact Us Today!
+359888862299

Апартаменти Теви

https://teviapartments.com/


Нощувки Варна център

Апартаментите за нощувка ви дават повече пространство. Понякога просто се нуждаете от повече пространство. Вярно е, че хотелите могат да бъдат предизвикателство за семействата. Четиристайните стаи определено могат да поберат семейства до четирима души и могат да работят, ако децата ви са по-малки и нямат нищо против да делят едно легло. Но ако сте семейство с повече от четирима души или семейство с тийнейджъри, една стая просто няма да ви свърши работа.

Нощувки Варна
Нощувки Варна център
Евтини нощувки Варна

Евтини нощувки Варна

Всеки оценява малко уединение, а то може да бъде от съществено значение за намаляване на напрежението, когато семейството ви е заедно 24 часа в денонощието. Апартаментите за нощувки предлагат няколко спални без допълнителните разходи за резервиране на повече от една хотелска стая или апартамент. С няколко спални времето за лягане на децата не означава, че това е и време за лягане на възрастните. А спазването на графика за лягане на децата може да помогне да се избегне развалянето на ваканцията от гневни изблици и раздразнителни деца.

Стаи за нощувки Варна

Апартаментите за нощувки са рентабилни. Разбираме ви. Хотелите могат да бъдат скъпи, особено за семейство или малка група, които пътуват заедно. Може да ви се стори, че е загуба на пари, ако резервирате повече от една стая. А необходимостта да се храните навън 2-3 пъти дневно може бързо да се увеличи за семейство с ограничен бюджет.

Стаи за нощувки Варна
Квартири за нощувки Варна
Квартири за нощувки Варна

Апартаментите за нощувки са не само напълно обзаведени, но и снабдени с всички необходими неща като котлон, фурна, микровълнова печка, кафемашина, хладилник и кухненски прибори. С всички подходящи готварски съдове и прибори можете да готвите така, както бихте го правили у дома. Пътуването до кварталния магазин за хранителни стоки може да бъде дори забавно.

Студио за нощувки Варна

За големите житейски събития - като сватба, важна годишнина или важен рожден ден - големи групи могат да бъдат настанени в една и съща обслужвана сграда в апартаменти, вариращи от студио до четири спални. Тогава можете да се насладите на спокойно празненство, а различните ви семейства и приятели да се възползват от услугите, свободата и пространството на собствения си апартамент, както и от удобството на непосредствената близост помежду си... когато пожелаят!

Студио за нощувки Варна

Frequently Asked Questions

Обикновено това са апартаменти, които се отдават под наем за кратък интервал от време и се използват вместо хотелска стая. Те са по-евтини и предлагат повече пространство, повече личен живот и повече свобода, отколкото в хотел.

Всички апартаменти, които предлагаме, се намират в центъра на град Варна.

Паркирането в центъра на Варна е платено: в делнични дни от 09:00 до 19:00ч работи синя зона. Безплатно паркиране е възможно през нощта на делничните дни, почивните дни и официалните празници. Може да се ползва платен паркинг на Община Варна, той се намира на 3 мин от апартаменти Теви.

Апартаментът за нощувки е предназначен за престой от един ден до месец или по договаряне със собственика.

Местоположение. Най-очевидният фактор, който трябва да вземете предвид, е местоположението на мястото за настаняване. Ако ще пътувате или ще разглеждате забележителности, проверете какви транспортни възможности има наблизо.

Апартаментите за нощувка предлагат на гостите гъвкавост и свобода - те могат да идват и да си отиват, когато пожелаят, и да разполагат с изцяло собствен график. Престоят в такъв апартамент ще осигури на гостите удобства, подобни на хотелските, като почистване, поддръжка и обслужване от персонал. Предоставя безплатно всичко, с което сте свикнали вкъщи. За разлика от платените услуги в хотел за пране, гладене, приготвяне на храна, тук всичко е на разположение за използване.

На разположение на гостите е безплатен WiFi интернет.

Краткият отговор е - всеки може! Апартаментите за нощувка често се използват от корпоративни пътници - например хора, които работят по проект далеч от дома си, или хора, които работят в друг офис за определен период от време. Използват се от студенти за врмето на лекции или изпити. Предпочитани са и от семейства с деца.

Когато избирате апартамент за нощувка, имате свободата да търсите такива, които предлагат дневна, кухня, баня, една или две спални, тераса и много други възможности. Всеки получава пространство за себе си, за да се отпусне. Това е отличен избор за всяко семейство, което иска да посети града и все пак да има удобството на дом.