close
Photo: Fars

رویترز: احتمال دارد حمله‌ی تلافی‌جویانه‌ی ایران علیه امریکا به زودی انجام شود

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام امریکایی گزارش داده است که احتمال دارد حمله‌ی تلافی‌جویانه‌ی ایران علیه نیروهای امریکا در خاورمیانه، به «زودی» انجام شود.

یکی از این مقام‌ها به رویترز گفته است که این حمله ممکن است ظرف یک یا دو روز آینده انجام شود.

رویترز افزوده است، با این حال امریکا همچنان به دنبال یک راه حل دیپلماتیک است تا ایران را از انجام هرگونه حمله‌‌ای منصرف کند.

کانال ۱۲ اسرائیل نیز گزارش داده است که به‌دلیل احتمال حمله‌ی تلافی‌جویانه‌ی ایران، انتظار می‌رود دستورات سخت‌گیرانه‌‌ی جبهه داخلی این کشور دست‌کم تا فردا ادامه داشته باشد.

رویترز همچنین گزارش داده است که امریکا از شهروندانش در قطر خواسته است که در خانه‌های خود بمانند.

بر اساس گزارش رویترز، یک مقام دولت آلمان نیز گفته است که این کشور در حال اتخاذ اقدامات احتیاطی است.

دیروز نیز گزارش شده بود که شماری از کشورهای منطقه از جمله کویت و بحرین نیز پس از حمله‌ی امریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران اقدامات احتیاطی اتخاذ کرده‌اند.

ایران در واکنش به حمله‌ی امریکا به سایت‌های هسته‌ای‌اش گفته است که استفاده از تمام گزینه‌ها را برای خود محفوظ می‌دارد.

این کشور پیش از آن تهدید کرده بود که اگر مورد حمله‌ی امریکا قرار گیرد، به پایگاه‌های آن در منطقه حمله می‌کند.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا نیز پس از حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران تهدید کرد که اگر ایران اقدام تلافی‌جویانه انجام دهد، با پاسخ شدید تر مواجه خواهد شد.