close

انفجار در پیشاور جان بنیان‌گذار گروه «لشکر اسلام» پاکستان را گرفت

رسانه‌های پاکستانی گزارش داده‌اند که منیر شاکر، عالم دینی و بنیان‌گذار گروه «لشکر اسلام» در انفجاری در شهر پیشاور این کشور زخمی شد و سپس در شفاخانه جان باخت.

به گزارش روزنامه دان، این انفجار امروز (شنبه، ۲۵ حوت) در نزدیکی یک پاسگاه پولیس در منطقه‌ی «اورمر» رخ داد و منیر شاکر و سه نفر دیگر در آن زخمی شدند.

براساس گزارش این رسانه، پولیس پاکستان گفته است که منیر شاکر براثر انفجاری از ناحیه‌ی پای چپ زخمی و به «شفاخانه لیدی ریدینگ» پیشاور منتقل شده بود.

روزنامه دان نوشته است که «شفاخانه لیدی ریدینگ» اعلام کرده است که منیر شاکر در وضعیت بحرانی به این شفاخانه منتقل شد و براثر شدت جراحات جان باخت.

علی‌امین گنداپور، وزیر ارشد ایالت خیبرپختونخوا پاکستان این حمله را محکوم کرده و دستور بررسی آن را داده است.

منیر شاکر، یک عالم دینی محلی در ایالت خیبرپختونخوا بود که در سال ۲۰۰۴ میلادی گروه شبه‌نظامی «لشکر اسلام» را تشکیل داد.

او در سال ۲۰۰۵ در پی درگیری خونین افرادش با افراد یک رهبر محلی دیگر به اسم «پیر سیف‌الرحمان» توسط جرگه محلی از منطقه‌ی «بارا» در خیبرپختونخوا اخراج شد.

پاکستان در سال ۲۰۰۸ این گروه را یک گروه ممنوعه اعلام کرد.

در این اواخر حملات علیه چهره‌های دینی در پاکستان افزایش یافته است.

دیروز نیز در انفجاری در یک مسجد در وزیرستان شمالی پاکستان یک رهبر محلی حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان با سه نفر دیگر زخمی شد.

دو هفته پیش نیز در انفجاری در داخل مدرسه‌ی حقانیه پاکستان، حامد‌الحق حقانی، رهبر جمعیت علمای اسلام شاخه‌ی سمیع‌الحق، کشته شد.