دادگاه عالی طالبان اعلام کرده است که حکم قصاص بر یک مرد متهم به قتل بهگونهی علنی در بادغیس اجرا شده است.
در اعلامیهی دادگاه عالی طالبان، هویت این مرد اسماعیل ذکر شده و آمده است که او یک مرد و یک زن بهنامهای دوستمحمد و گلبرگه را در ولسوالی جوند به ضرب گلوله به قتل رسانده بود.
دادگاه عالی طالبان گفته است که حکم قصاص برای اسماعیل در سه دادگاه این گروه تأیید شد و رهبر طالبان نیز آن را بررسی کرد.
بهگفتهی دادگاه عالی طالبان، به خانوادههای مقتولان پیشنهاد بخشش و صلح ارائه شد، اما پس از امتناع پذیرش، دستور اجرای حکم قصاص صادر شد.
این دادگاه افزوده است که فرد متهم امروز (پنجشنبه، ۲۴ میزان) در ورزشگاه بادغیس در حضور جمعی از مردم اعدام شده است.
این یازدهمین نفری است که توسط طالبان پس از بازگشت به قدرت بهگونهی علنی اعدام شده است و دومین مورد از اجرای حکم اعدام در بادغیس است.
این گروه پیش از این ۱۰ نفر دیگر را در ولایتهای فراه، غزنی، لغمان، جوزجان، بادغیس و نیمروز در حضور صدها تماشاگر اعدام کرده است.