بیست کشور اروپایی خواستار اخراج داوطلبانه و یا اجباری مهاجران غیرقانونی افغانستان شده‌اند

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Photo: tagesschau.de

بیست کشور اروپایی از کمیسیون اروپا خواسته‌اند که زمینه‌ی اخراج داوطلبانه و یا اجباری مهاجران غیرقانونی اهل افغا‌نستان را فراهم کند.

به گزارش یورونیوز، این کشورها دیروز (شنبه، ۲۶ میزان) با ارسال نامه‌ای به ماگنوس برونر، کمیسر امور داخلی و مهاجرت کمیسیون اروپا، خواستار یافتن راه‌هایی از جمله مذاکره با طالبان برای اخراج مهاجران به افغانستان شده‌اند.

این کارزار را «آنلین وان بوسویت»، وزیر پناهندگی و مهاجرت بلجیم راه اندازی کرده و از حمایت کشورهای چون اتریش، بلغارستان، قبرس، جمهوری چک، استوانیا، فنلند، آلمان، یونان، مجارستان، ایرلند، ایتالیا، لیتوانیا، لوکزامبورگ، مالت، هلند، ناروی، لهستان، اسلواکیا و سویدن برخوردار است.

این کشورها استدلال کرده‌اند که ناتوانی در اخراج مهاجران به افغانستان از جمله آنانی که مرتکب جرم شده‌اند، تهدیدی برای امنیت کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و اعتماد عمومی به سیاست پناهندگی را تضعیف می‌کند.

این کشورها از کمیسیون اتحادیه اروپا خواسته‌اند تا بازگرداندن مهاجران افغانستان را در اولویت دستور کار خود قرار دهد که شامل مذاکره با حکومت طالبان برای توافق بر سر سیاست بازگرداندن مهاجران نیز می‌شود.

آنان همچنین پیشنهاد داده‌اند که به آژانس مرزی اتحادیه اروپا در سازماندهی و حمایت از بازگشت‌های داوطلبانه نقش قوی‌تری داده شود.

پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان کشورهای اروپایی اخراج مهاجران غیرقانونی به افغا‌نستان را متوقف کردند.

با این حال، در یک سال اخیر شماری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و سوئیس شماری از مهاجران «مجرم» را به افغانستان اخراج کرده‌اند و این کشورها در تلاش توافق با طالبان در این زمینه هستند.

آلمان اخیراً هیأتی را به کابل فرستاده و گفته است که به امضای یک توافق با طالبان برای اخراج مهاجران مجرم با پروازهای عادی نزدیک شده است.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه