انفجار در مسکو؛ دو پولیس ترافیک و مهاجم کشته شدند

اطلاعات روز
اطلاعات روز

رسانه‌های روسی گزارش داده‌اند که در انفجاری در جنوب مسکو، دو پولیس ترافیک و مهاجم کشته شده و دو پولیس ترافیک دیگر زخمی شده‌اند.

به‌ گزارش خبرگزاری تاس، این انفجار در ساعات اولیه‌ی صبح امروز (چهارشنبه، ۳ جدی) در خیابان «یلتسکایا» در مسکو رخ داده است.

کمیته‌ی تحقیقات روسیه گفته است که انفجار زمانی رخ داد که اعضای پولیس ترافیک فرد مشکوکی را در نزدیکی موتر خود دیدند و تلاش کردند که او را بازداشت کنند.

به‌گفته‌ی این کمیته، زمانی که افسران پولیس ترافیک نزدیک فرد مشکوک شدند، یک ماده‌ی منفجره انفجار کرد و دو پولیس ترافیک و فرد مظنون کشته شدند.

کمیته‌ی تحقیقات روسیه گفته است که بررسی‌ها در محل رویداد جریان دارد و هنوز جزئیات بیشتری روشن نیست.

دو روز پیش نیز انفجاری در جنوب‌غرب مسکو رخ داد و در آن یک جنرال ارشد ارتش روسیه کشته شد.

از زمان آغاز جنگ اوکراین در فبروری سال ۲۰۲۲، شماری از مقام‌های نظامی روسیه در مسکو هدف حمله قرار گرفته و کشته شده‌اند.

جنرال یاروسلاو موسکالیک در ماه اپریل سال جاری میلادی در انفجار یک موتر در مسکو کشته شد و جنرال ایگور کیریلوف نیز در دسامبر سال ۲۰۲۴ در انفجار یک بمب کنترل از راه دور در مسکو جان باخت.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه