close
Photo: Social Media

طالبان در تخار جان‌باختن یک زن براثر لت‌وکوب نیروهایش را بررسی می‌کنند

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در تخار می‌گوید که آنان جان‌باختن یک زن در ولسوالی درقد این ولایت براثر لت‌وکوب نیروهای این گروه را بررسی می‌کنند.

مبین صافی، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در تخار امروز (دوشنبه، ۱۴ عقرب) به روزنامه اطلاعات روز گفت که یک هیأت برای بررسی این موضوع تشکیل شده است.

او افزود که نتایج بررسی این هیأت با رسانه‌ها به اشتراک گذاشته خواهد شد.

منابع محلی به روزنامه اطلاعات روز تأیید کرده‌اند که یک زن ۵۵ ساله به اسم «گل‌بی‌بی» پس از لت‌وکوب توسط نیروهای فرماندهی امنیه‌ی طالبان در ولسوالی درقد تخار جان باخته است.

به‌گفته‌ی منابع، گل‌بی‌بی‌ براثر لت‌وکوب از سوی نیروهای طالبان از هوش رفته بود و دو شبانه‌روز در شفاخانه‌ی‌ ولایتی قندوز بستری بود، اما سرانجام صبح دیروز در این شفاخانه جان باخت.

براساس اطلاعات منابع، خانواده‌ی این زن چندین سال می‌شد که با یک خانواده‌ی دیگر دعوای حقوقی بر سر زمین داشت و دادگاه طالبان این دعوا را به نفع طرف مقابل فیصله کرده بود.

منابع می‌گویند که طرف دعوا می‌خواست با همکاری نیروهای طالبان، زمین‌های این زن را تصرف کند، اما با مخالفت او و شماری از زنان دیگر مواجه شدند.

به‌گفته‌ی منابع، پس از آن نیروهای طالبان دست به خشونت می‌زنند و این زنان را لت‌وکوب می‌کنند که از این میان گل‌بی‌بی‌ ۵۵ ساله از هوش می‌رود و سرانجام جان می‌دهد.

جسد گل‌بی‌بی‌ دیروز در ولسوالی درقد تخار به خاک سپرده شده است.