close
Photo: @MoPH_afg

وزیر صحت طالبان با نمایندگان نهادهای جهانی درباره‌ی مشکلات نظام صحی افغانستان گفت‌وگو کرد

وزارت صحت عامه‌ی طالبان می‌گوید که نورجلال‌ جلالی، سرپرست این وزارت با مسئولان نهادهای بین‌المللی، از جمله سازمان جهانی صحت درباره‌ی مشکلات نظام صحی افغانستان و جلب‌ کمک‌های بین‌المللی گفت‌وگو کرده است.

در خبرنامه‌ی وزارت صحت عامه‌ی طالبان آمده است که جلالی با ایدوین سینیزا سلوادور، رییس سازمان صحی جهان در افغانستان، هادیه سماها، نماینده‌ی بانک جهانی و کاوابینا آسانتی، رییس صندوق جمعیت سازمان ملل متحد دیدار کرده است.

وزارت صحت عامه‌ی طالبان گفته است که در این دیدار طرفین در مورد حل مشکلات موجود در سکتور صحی افغانستان، تقویت سیستم صحی و جلب کمک‌های بین‌المللی بحث کرده‌‌اند.

سرپرست وزارت صحت عامه‌ی طالبان گفته است که این وزارت برای حل تمام مشکلاتی که منجر به گسترش و تقویت نظام صحی می‌شود تلاش خواهد کرد.

پس از حاکمیت طالبان و کاهش کمک‌های خارجی، نظام صحی افغانستان با بحران جدی مواجه شد. در حال حاضر هم شفاخانه‌ها و مراکز صحی دولتی تحت حمایت نهادهای خارجی است.

کمبود پرسنل صحی، از جمله داکتران زن چالش دیگر نظام صحی افغانستان است که طالبان با ممنوعیت تحصیل دختران آن را تشدید کرده‌اند. این گروه در تازه‌ترین تصمیم خود تمام انستیتوت‌های طبی را نیز به‌روی دختران بست و با ادامه‌ی این ممنوعیت، افغانستان در آینده بدون داکتر زن خواهد بود.