close

طالبان در غور نشر تصویر کودکان در شبکه‌های اجتماعی را منع کردند

ریاست اطلاعات و فرهنگ طالبان در غور نشر تصویر کودکان در شبکه‌های اجتماعی را منع کرده است.

این ریاست امروز (دوشنبه، ۱۸ قوس) با نشر اعلامیه‌ای گفته است که این تصمیم براساس مکتوب شماره‌ی (۲۰۳۶) وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان و فیصله‌ی «کمیته‌ی مشترک ادارات امارتی و غیرامارتی در بخش محافظت اطفال» اتخاذ شده است.

ریاست اطلاعات و فرهنگ طالبان گفته است که شماری از «رسانه‌های مغرض»، قضایای مربوط به کودکان را طوری نشر می‌کنند که به شخصیت کودک و‌ خانواده‌اش ضربه می‌زند و زندگی کودک را تهدید می‌کند و به خطر می‌اندازد.

از سوی دیگر، براساس یک مکتوب که‌ به دسترس روزنامه اطلاعات روز قرار گرفته است، وزارت کار و امور اجتماعی طالبان خواستار جلوگیری از مصاحبه‌ی یوتیوبران با کودکان شده است.

وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان با ابلاغ این تصمیم به ریاست اطلاعات و فرهنگ این گروه در ولایت‌ها، خواستار اجرای آن شده است.

این در حالی است که در قانون امر به معروف و نهی از منکر طالبان، نشر تصویر زنده‌جان منع شده است.

وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان روند اجرایی کردن منع تصویر زنده‌جان را آغاز کرده که براساس آن تا اکنون فعالیت تلویزیون‌های محلی در شماری از ولایت‌ها متوقف شده است.