منابع از وزارت خارجهی هند به رسانههای هندی، زخمیشدن یک کارمند محلی قنسولگری هند در جلالآباد را تأیید کردهاند.
رسانهی «آانآی» هند به نقل از منابع در وزارت خارجهی هند نوشته است که یک کارمند محلی افغانستانی که در قنسولگری بستهی هند در جلالآباد افغانستان کار میکرد، در پی یک حادثه زخمهای جزئی برداشته است.
بهگفتهی این منابع، وزارت خارجهی هند در این مورد با مقامهای طالبان در تماس هستند و همچنین منتظر گزارشی از این رویداد اند.
منبع در وزارت خارجهی هند گفت: «ما با مقامهای افغان در تماس هستیم و منتظر گزارش در مورد این رویداد هستیم.»
سید طیب حماد، سخنگوی فرماندهی امنیهی طالبان در ننگرهار در پیامی به روزنامه اطلاعات روز گفت که عبدالودود شیرزاد، مسئول قنسولگری توسط افراد ناشناس زخمی شده است.
بهگفتهی حماد، شیرزاد پس از چاشت دیروز در منطقهی مربوط به حوزهی امنیتی چهارم شهر جلالآباد هدف قرار گرفته و مهاجمان موفق به فرار شدهاند.
او افزوده است که نیروهای امنیتی طالبان در تلاش شناسایی عوامل حمله هستند.
دیروز برخی منابع محلی در ننگرهار گزارش داده بودند که یک کارمند قنسولگری هند در جلالآباد هدف حمله قرار گرفته و خودش زخمی و محفاظاش کشته شده است.
اما سخنگوی پولیس طالبان در ننگرهار کشتهشدن فرد در این حمله را تأیید نکرد.
هند در سال ۲۰۲۰ قونسلگری خود را در جلالآباد بسته بود.