close
Photo: via Naseer A. Faiq on X

فایق: حملات هوایی پاکستان بر ولسوالی برمل پکتیکا نقض آشکار قوانین بین‌المللی است

نصیراحمد فایق، سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل متحد می‌گوید که حملات هوایی پاکستان بر ولسوالی برمل ولایت پکتیکا، نقض آشکار قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطع‌نامه‌های شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل متحد در مورد حاکمیت افغانستان است.

آقای فایق امشب (چهارشنبه، ۵ جدی) با نشر پستی در ایکس نوشته است: «ما به‌شدت این حملات را، بدون توجه به توجیه آن‌ها و از جمله ادعاهای مبارزه با تروریسم، محکوم می‌کنیم.»

او افزوده است که مردم افغانستان برای مدت طولانی از تروریسم رنج برده‌اند؛ چه از سوی گروه‌های تروریستی و چه از سوی حامیان دولتی آن‌ها.

به‌گفته‌ی آقای فایق، هیچ تفاوتی بین «تروریست خوب» و «تروریست بد» نمی‌تواند وجود داشته باشد و «تروریسم در تمامی اشکال و مظاهر آن باید به‌طور جهانی محکوم و با آن مقابله شود».

جت‌های جنگی ارتش پاکستان دیشب مناطقی را در ولسوالی برمل ولایت پکتیکا بمباران کردند.

حمدالله فطرت، معاون سخن‌گوی طالبان امروز اعلام کرد که ارتش پاکستان چهار منطقه را در ولسوالی برمل هدف حمله قرار داد که براثر این حملات ۴۶ نفر کشته و شش نفر زخمی شده‌اند.

او گفته است که بیشتر قربانیان این حملات کودکان و زنان هستند.

دیشب وزارت دفاع طالبان اعلام کرد که در این حملات بیشتر مهاجران وزیرستانی هدف قرار گرفته‌‌اند و تعدادی کودک و غیرنظامی کشته یا زخمی شده‌اند.

شماری از منابع گزارش داده بودند که در این حملات مخفی‌گاه‌های تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) هدف قرار گرفته است.

ارتش پاکستان تا اکنون رسما در مورد این حملات ابراز نظر نکرده است.

این حملات در حالی صورت گرفت که محمد صادق، نماینده‌‌ی ویژه‌ پاکستان برای افغانستان در کابل حضور دارد و سرگرم گفت‌‌وگو با مقام‌های طالبان است.