close
Photo: @QaharBalkhi

سرپرست وزارت خارجه‌ی طالبان با شماری از اعضای ارشد حماس در دوحه دیدار کرد

وزارت خارجه‌ی طالبان اعلام کرده است که امیرخان متقی، سرپرست این وزارت با اسماعیل درویش، رییس شورای رهبری حماس و شماری از اعضای این گروه در دوحه دیدار کرده است.

عبدالقهار بلخی، سخن‌گوی وزارت خارجه‌ی طالبان شام امروز (پنج‌شنبه، ۱۱ ثور) با نشر پستی در ایکس از این دیدار خبر داده است.

او افزوده است که امیرخان متقی در این دیدار «مبارزه و پایداری» حماس در غزه را ستایش و «نسل‌کشی» و «ایجاد گرسنگی گسترده» در غزه از سوی اسرائیل را محکوم کرده است.

سرپرست وزارت خارجه‌ی طالبان گفته است که «مردم افغانستان از مبارزه‌ی مشروع مردم برادر فلسطین حمایت می‌کنند و برای آنان آرزوی موفقیت دارند».

طالبان پیش از این نیز بارها حمایت خود را در غزه از حماس اعلام کرده‌اند و حملات اسرائیل بر این منطقه را «نسل‌کشی» دانسته‌اند.

این گروه بارها از کشورهای جهان، به‌ویژه کشورهای اسلامی خواسته است که در جنگ غزه از فلسطینیان حمایت کنند.

جنگ غزه در هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی با حملات غافل‌گیرکننده‌ی حماس به شهرهای اسرائیل آغاز شد. در این حملات بیش از هزار و ۲۰۰ اسرائیلی کشته شدند و نیروهای حماس ۲۵۰ نفر دیگر را گروگان گرفتند.

پس از آن اسرائیل حملات خود بر نوار غزه را از هوا، دریا و زمین آغاز کرد و براثر این حملات تا کنون بیش از ۵۰ هزار فلسطینی و شماری از رهبران ارشد حماس کشته شده‌اند.