close
Photo: @GMICafghanistan

وزارت صحت عامه طالبان: برنامه جهانی غذا شش هزار و ۷۵۰ تن مواد غذایی بی‌کیفیت وارد کرده است

نور جلال‌ جلالی، سرپرست وزارت صحت عامه طالبان ادعا کرده است که برنامه جهانی غذا، شش هزار و ۷۵۰ تن مواد غذایی بی‌کیفیت به نام «سوپر سیریل» وارد افغانستان کرده که قابل استفاده نیست.

او این ادعا را امروز (چهارشنبه، ۱۰ ثور) در یک نشست خبری در مرکز رسانه‌های حکومت طالبان در کابل مطرح کرده است.

جلالی افزوده است که برنامه جهانی غذایی همچنین ۵۵ تُن مواد «پریمیکس» را بدون توجه به ظرفیت وارد کرده که تاریخ آن گذشته و ضایع شده است. او این موضوع را «ضیاع واضح کمک‌ها» خوانده است.

سرپرست وزارت صحت عامه طالبان اضافه کرده است که برنامه انکشافی سازمان ملل متحد هم ۶۵۰ کیت تشخیص بیماری توبرکلوز وارد کرده که اسناد آن با مواد واقعی مطابقت نداشته و برخی از آنها تاریخ گذشته بوده است.

به گفته‌ی او، ‌دفتر توسعه سازمان ملل نیز این «اشتباه» را پذیرفته است.

سرپرست وزارت صحت عامه طالبان تأکید کرده است که کمک‌های بشری باید به‌گونه‌ای شفاف، مسئولانه و مطابق با نیازهای جامعه مدیریت شوند.

او افزوده است که مدیریت ضعیف باعث ضیاع منابع و کاهش اثربخشی کمک‌ها می‌شود.

دفترهای سازمان ملل تاکنون به این ادعاها واکنش نشان نداده‌اند.