close
هیئت طالبان
Photo: MoPH via X

هیأت طالبان برای اشتراک در نشست‌های کارگروه مبارزه با مواد مخدر و سکتور خصوصی به دوحه رفت

یک هیأت هفت‌نفره از ادارات مختلف طالبان برای شرکت در سومین نشست کارگروه مبارزه با مواد مخدر و دومین نشست کارگروه سکتور خصوصی امروز (یک‌شنبه، ۸ سرطان) به دوحه قطر رفت.

در ترکیب این هیأت نمایندگان وزارت‌های صحت عامه، داخله، خارجه و زراعت طالبان شامل هستند.

وزارت صحت عامه‌ی طالبان با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که این هیأت «با نمایندگان کشورهای مختلف در زمینه‌‌ی تلاش‌های مشترک برای جلوگیری و کنترل مواد مخدر و گسترش همکاری‌ها، گفت‌وگو و تبادل نظر خواهد کرد.»

این نشست‌ها به میزبانی دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان و در چارچوب اهداف «گزارش ارزیابی مستقل افغانستان» برگزار می‌شود.

پیش از این رزا اوتنبایوا، فرستاده‌ی ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت این سازمان درباره‌ی افغانستان از برگزاری این نشست‌ها خبر داده بود.

خانم اوتنبایوا گفت که در این نشست‌ها تمامی ذینفعان پشت یک میز گردهم می‌آیند و این امر به تعامل چندجانبه شتاب می‌بخشد و اعتماد به ارزش همکاری متقابل در حوزه‌های حیاتی بخش خصوصی و مبارزه با مواد مخدر را افزایش می‌دهد.