close
Photo: sent to Etilaatroz

فروریختن کارگاه زرشویی در بدخشان جان سه کارگر را گرفت

مقام‌های محلی طالبان در بدخشان می‌گویند که در نتیجه فروریختن کارگاه زرشویی (یافتن طلا) در ولسوالی ارغنج‌خواه، سه کارگر جان باخته‌اند.

به‌گفته‌ی احسان‌الله کامگار، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در بدخشان، این رویداد دیروز (سه‌شنبه، ۸ عقرب) در یک کارگاه زرشویی در منطقه‌ی «تاقرچه»ی ولسوالی ارغنج‌خواه رخ داده است.

او گفته است که اجساد جان‌باختگان که در عمق حوض آب گیرمانده بود، از آب بیرون کشیده شده و به خانواده‌های‌شان تحویل داده شده است.

هم‌زمان فرماندهی امنیه‌ی طالبان در بدخشان از انفجار بالن گاز در معدن طلا در ولسوالی راغستان خبر داده و گفته است که در این انفجار پنج کارگر زخمی شده‌اند.

احسان‌الله کامگار، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در بدخشان گفته است کارگران زخمی برای درمان به کلینیک صحی راغستان منتقل شده‌اند.

فروریختن و انفجار معدن و گازگرفتگی از حوادث عمده در معادن کشور است. استخراج غیرمعیاری معادن و عدم رعایت نکات ایمنی از عوامل این حوادث دانسته می‌شود.