close
@HafizZiaAhmad

طالبان: وزیر خارجه‌ی پاکستان در آینده‌ی نزدیک به کابل سفر می‌کند

وزارت خارجه‌ی طالبان می‌گوید که محمد صادق‌، نماینده‌ی ویژه پاکستان در امور افغانستان در دیدار با امیرخان متقی، سرپرست این وزارت، از سفر محمداسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه‌ی آن کشور در آینده‌ی نزدیک به کابل خبر داده است.

بر اساس اعلامیه‌ی وزارت خارجه‌ی طالبان، محمد صادق ابراز امیدواری کرده است که این سفر برای دو طرف نتایج مثبتی در پی داشته باشد.

وزارت خارجه‌ی طالبان افزوده است که امیرخان متقی در این دیدار به تفصیل در مورد وضعیت کنونی صحبت کرد و در مورد روابط افغا‌نستان و پاکستان و برخی از مسائل میان دو کشور، از جمله اخراج اجباری مهاجران نگرانی عمیق خود را ابراز کرد.

سرپرست وزارت خارجه‌ی طالبان گفته است که دو کشور باید مسائل خود را در فضای اعتماد و از طریق گفت‌وگو حل‌وفصل کنند و از هرگونه اقدامات و اظهاراتی که باعث رنجش مردم و تحریک احساسات آنان می‌شود، خودداری کنند.

بر اساس اعلامیه‌ی وزارت خارجه‌ی طالبان، محمد صادق گفته است‌ که دو کشور همسایه روابط عمیقی با یکدیگر دارند و باید بررسی شود که چگونه می‌توان مشکلات به‌وجود آمده را حل کرد.

نماینده‌ی ویژه پاکستان برای افغانستان امروز در رأس یک هیأت برای اشتراک در نشست کمیته‌ هماهنگی میان دو کشور، وارد کابل شد.

ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان گفت که در این نشست «درباره‌ی حل منازعات احتمالی در امتداد خط دیورند و ایجاد سهولت‌ها برای مردم دو طرف گفت‌وگو خواهد شد».

هنوز جزئیاتی در مورد توافقات احتمالی و برآیند این نشست منتشر نشده است.

روابط افغانستان و پاکستان پس از بازگشت طالبان به قدرت تنش‌آلود بوده است.

پاکستان ادعا می‌کند که گروه‌های ترور‌یستی با استفاده از خاک افغانستان به آن کشور حمله می‌کنند، اما طالبان این ادعاها را رد می‌کنند و بی‌اساس می‌دانند.

دو طرف همچنین بر سر مسائل مرزی دچار تنش بوده‌اند و در آخرین مورد به‌دلیل درگیری مرزی، گذرگاه تورخم برای حدود یک ماه به‌روی ترانزیت و رفت‌و‌آمد مسافران مسدود بود.