close

«جبهه مقاومت ملی»: تلاش می‌شود میان ما و شاخه‌ی خراسان داعش پیوند‌های دروغین ایجاد کنند

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» می‌گوید تلاش‌هایی جریان دارد که میان این جبهه و شاخه‌ی خراسان داعش «پیوندهای دروغین» ایجاد کنند.

این جبهه بعدازظهر امروز (پنج‌شنبه، ۱۳ ثور) با نشر اعلامیه‌ای همچنین گفته است که تلاش صورت می‌گیرد تا برای شاخه‌ی خراسان داعش «هویت جدید» درست شود.

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» افزوده است: «در این راستا، از سربازگیری شاخه‌ی خراسان داعش در میان تاجیکان صحبت شده و این موضوع به‌طور مشکوکی بزرگ‌نمایی می‌شود.»

این جبهه گفته است: «همچنان تلاش می‌شود که میان جبهه مقاومت ملی و گروه تروریستی شاخه‌ی خراسان داعش پیوندهای دروغین ایجاد کنند تا زمینه‌ی سرکوب بیشتر مقاومت‌گران فراهم شود.»

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» تأکید کرده است: «از رسالت تاریخی خود در امر مبارزه با تروریسم و دهشت‌افکنی در همه‌‌ی اشکال آن شانه خالی نخواهد کرد و همچنین تلاش‌های دشمنان مردم افغانستان برای مخدوش کردن هویت قوم شریف تاجیک نیز نافرجام خواهد بود.»

این جبهه از جوانانی که می‌خواهند با طالبان مبارزه کنند و از کشورهای منطقه، خواسته است که نسبت به «توطئه‌های بزرگ» دشمنان هوشیاری و بیداری خود را حفظ کنند.

در اعلامیه‌ی این جبهه مشخص نشده است که این تلاش‌ها از سوی چه گروه‌ها و یا افرادی جریان دارد، اما گفته شده است که در این راستا «کارزار تبلیغاتی هدفمند داخلی و خارجی» به راه افتاده است.

این اعلامیه‌ در حالی صادر شده است که چهار عضو این جبهه در هفدهم ماه حمل سال جاری خورشیدی در ایران به ظن عضویت داعش از سوی پولیس آن کشور بازداشت شدند.

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» در پنجم ماه ثور اعلام کرد که این چهار نفر با احراز هویت اصلی‌شان، از اتهامات واردشده تبرئه شده‌اند.

امتیازگیری طالبان از کشورهای منطقه

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» در اعلامیه‌ی امروز خود گفته است که طالبان تلاش می‌کنند تحت نام مبارزه با داعش از کشورهای منطقه امتیازگیری کنند.

این جبهه افزوده است که اما واضح است که داعش و طالبان دارای اهداف و استراتژی‌های مشترک هستند و شواهد ده سال اخیر نشان می‌دهد که آنان قابلیت‌های عملیاتی را باهم شریک نموده و متمم اهداف تخریبی یک‌دیگر بوده‌اند.

در اعلامیه‌ی این جبهه آمده است: «همچنان، این دو گروه از نقطه‌نظر خطرها و تهدیدهای امنیتی‌ای که برای افغانستان و منطقه در قبال دارند، دو روی یک سکه می‌باشند.»

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» افزوده است که طالبان و داعش «از نظر فکر و عقیده، ایدئولوژی، اهداف، خشونت و درنده‌خویی، ستیز با مظاهر فرهنگ و تمدن بشری، حامیان خارجی و نحوه‌ی سربازگیری و اغفال جوانان، اشتراکات و شباهت‌های عام‌وتام با هم دارند و هر دو برای برهم‌زدن ثبات و امنیت افغانستان و منطقه در استخدام شبکه‌های مخوف استخبارات بیرونی قرار دارند».

این جبهه گفته است که ارزیابی‌های امنیتی نشان می‌دهد که پس از تسلط دوباره‌ی طالبان بر افغانستان، شاخه‌ی خراسان داعش و بیش از بیست گروه ترور‌یستی دیگر «فضا، زمینه و بستر امن و مساعدی برای رشد و گسترش پیدا کرده و عملا به یک تهدید جدی بالقوه برای امنیت و ثبات منطقه مبدل شده است».

طالبان در نزدیک به سه سال اخیر بارها اعلام کرده‌اند که داعش را در افغانستان سرکوب کرده‌اند و این گروه در کشور حضور ندارد.

در آخرین مورد، امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه‌ی طالبان در یک مراسم در کابل گفت که داعش در افغانستان وجود ندارد، اما سه کشور همسایه‌ی افغانستان را متهم کرد که از این گروه حمایت می‌کنند.